Momente de tandrețe în direct. Flick le-a pupat non-stop și le-a ținut în brațe

+3 click pentru
galerie

Momente de tandrețe în direct. Flick le-a pupat non-stop și le-a ținut în brațe © captura foto

Emisiunea ”Star Matinal” din această dimineață a început cu un moment plin de tandrețe și foarte multă dragoste. Flick, unul dintre prezentatorii emisiunii de la Antena Stars a trăit clipe de vis alături de câteva ființe foarte simpatice. Tânărul le-a ținut în brațe, le-a pupat non-stop și le-a acordat toată iubirea sa.

Da, Flick a apărut în emisiunea de astăzi alături de niște ființe drăgălașe ce imediat au făcut deliciul tuturor telespectatorilor emisiunii ”Star Matinal”. Este vorba de câteva pisicuțe ce l-au dat imediat pe spate pe prezentatorul emisiunii. Momentul a fost savurat din plin de către Flick, iar pe tot parcursul momentului cu felinele, tânărul le-a ținut în brațe și nu s-a dezlipit de ele niciun moment. Mai mult de atât, prezentatorul le-a pupat non-stop și le-a dat toată dragostea sa. Cu siguranță nici felinele nu s-au simțit rău, au avut parte de multă iubire din parte acestuia, dar și multă căldură.

Nu a vrut să le mai lase să plece 

”Sunt ale mele”, a spus Flick atunci când trebuia să-i dea înapoi pisicile invitatului care le-a adus în emsiune. Cu greu a reușit acesta să și le înapoieze, însă Flick așteaptă cu nerăbdarea revederea cu noile sale prietene. Telespectatorii de acasă au admirat momentul și i-au transmis acestuia pe Whatssap-ul emisiunii cele mai frumoase mesaje pentru el, dar și pentru simpaticile animăluțe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro