Momente de tandrețe în direct. Flick le-a pupat non-stop și le-a ținut în brațe

+3 click pentru
galerie

Momente de tandrețe în direct. Flick le-a pupat non-stop și le-a ținut în brațe © captura foto

Emisiunea ”Star Matinal” din această dimineață a început cu un moment plin de tandrețe și foarte multă dragoste. Flick, unul dintre prezentatorii emisiunii de la Antena Stars a trăit clipe de vis alături de câteva ființe foarte simpatice. Tânărul le-a ținut în brațe, le-a pupat non-stop și le-a acordat toată iubirea sa.

Da, Flick a apărut în emisiunea de astăzi alături de niște ființe drăgălașe ce imediat au făcut deliciul tuturor telespectatorilor emisiunii ”Star Matinal”. Este vorba de câteva pisicuțe ce l-au dat imediat pe spate pe prezentatorul emisiunii. Momentul a fost savurat din plin de către Flick, iar pe tot parcursul momentului cu felinele, tânărul le-a ținut în brațe și nu s-a dezlipit de ele niciun moment. Mai mult de atât, prezentatorul le-a pupat non-stop și le-a dat toată dragostea sa. Cu siguranță nici felinele nu s-au simțit rău, au avut parte de multă iubire din parte acestuia, dar și multă căldură.

Nu a vrut să le mai lase să plece 

”Sunt ale mele”, a spus Flick atunci când trebuia să-i dea înapoi pisicile invitatului care le-a adus în emsiune. Cu greu a reușit acesta să și le înapoieze, însă Flick așteaptă cu nerăbdarea revederea cu noile sale prietene. Telespectatorii de acasă au admirat momentul și i-au transmis acestuia pe Whatssap-ul emisiunii cele mai frumoase mesaje pentru el, dar și pentru simpaticile animăluțe. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro