Momente delicate pentru Cabral şi Andreea Ibacka în această dimineaţă. Ce s-a întâmplat cu micuţa lor, Namiko

+3 click pentru
galerie

Momente delicate pentru Cabral şi Andreea Ibacka în această dimineaţă. Ce s-a întâmplat cu micuţa lor, Namiko © Instagram

Au fost momente grele pentru Cabral şi Andreea Ibacka din cauza problemelor cu care se confruntă fiica lor. Micuţa a întâmpinat probleme specifice vârstei.

Au fost clipe delicate pentru Cabral şi pentru soţia sa în această dimineaţă. Cei doi au fost treziţi de plânsul micuţei care se confruntă cu durerile primilor dinţişori.

În plus, situaţia este cu atât mai delicată cu cât micuţa are şi o rinită, astfel că părinţii ei încearcă să-i fie cât mai mult timp aproape şi să o ajute să treacă mai uşor peste acest moment.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când Cabral a povestit că a avut o dimineaţă ceva mai dificilă, din cauza plânsetelor lui Namiko. Îndrăgitul prezentator i-a sărit imediat în ajutor micuţei sale. De asemenea, Cabral îi este un mare sprijin Andreei Ibacka, pe care o ajută cum poate mai bine în creşterea fetiţei lor.

"Cred că era cam 04:00 A.M. și am auzit-o urlând. Am ciulit urechea... da, clar, era Namiko. De obicei stă Andreea cu ea noaptea, dar are și ea limitele ei. Am sărit din patul din camera de oaspeți. Le-am găsit la pitică în cameră, amandouă cârpite de somn. Nami se văicărea de mama focului. Andreea mi-a zâmbit slab, i-am zis să meargă să doarmă. Am pus niște muzică, am dansat prin casă cu Nami în brațe și a adormit. Dar agitată tare, supărată de o rinită și de o altă măsea care îi rupe gingia. Am adormit-o pe la 05:30. Și de-atunci nu mă lasă inima să mă duc să sforăi pe undeva prin casă, stau langă pătutul ei și o veghez. Ușor nu e. Dar cumva e foarte mișto", a scris Cabral pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro