Monica Anghel s-a lăsat pe mâna fostului soț, pentru o intervenție la față: „Am făcut-o și pe asta!”

+3 click pentru
galerie

Monica Anghel s-a lăsat pe mâna fostului soț, pentru o intervenție la față © Facebook

După ce a reușit să slăbească în mod spectaculos, Monica Anghel este pusă în continuare pe schimbări mari. Vedeta și-a făcut o intervenție estetică la față, iar pentru asta a apelat, culmea, la fostul ei soț și la actuala lui nevastă!

Monica Anghel are mare grijă de aspectul ei. A dat jos 30 de kilograme, merge frecvent la solar și acum a ajuns să-și facă și o intervenție estetică la față.

Monica Anghel, pe mâna fostului soț

Monica Anghel este în relații bune cu fostul soț, Andrei Carantino, dar și cu actuala lui nevastă, Ingrid. Ambii sunt medici esteticieni, așa că artista a apelat la ajutorul lor, pentru intervenția de injectare de botox în frunte.

„Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare.

Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a explicat Monica Anghel, pentru VIVA!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest