Monica Anghel s-a izolat bine de tot. Vedeta a fugit în munți alături de familie, doar soțul lipsește: ”Sunt îngrijorată pentru membrii familiei mele”

Monica Anghel s-a izolat bine de tot © Arhiva

Monica Anghel și-a luat toate măsurile necesare și s-a autoizolat bine de tot. Vedeta și-a luat familia, mai puțin soțul, și s-a mutat la cabană, în munți, pentru a se proteja de noul coronavirus.

Monica Anghel a fugit din București pentru a se proteja de noul coronavirus. Artista noastră și-a luat părinții, copilul, dar și finul și au plecat departe, în munți, în Argeș.

Chiar dacă acum este departe de aglomerație din Capitală, vedeta și-a luat toate măsurile de protecție și atât ea, cât și familia ei, respectă cu strictețe toate regulile de igienă și de protecție pentru a nu contacta virusul ucigaș.

”M-am izolat împreună cu familia mea, în afară de soțul meu, pentru că el lucrează, cu mama, cu tata, cu băiețelul meu și cu finul nostru, la Sfânta Elena, conacul nostru. Este pensiunea pe care părinții mei au făcut-o de un an și ceva și suntem izolați aici în pădure, între munți. Evident că nu ne întâlnim cu nimeni, dar avem activități. Aviv face lecții pentru școală pe Internet, tot pentru școală face lecții de pian, vorbim cu prietenii, cu oamenii dragi, ne gândim la fiecare dintre ei, să fie bine”, a spus Monica Anghel, conform Viva. 

Deși este o persoană extrem de puternică, curajoasă și foarte activă, cu multe angajamente profesionale, Monica a ales să pună sănătatea pe primul loc și nu se abate absolut deloc de la măsurile impuse de autorități.

”Nu am frici legate de sănătate în general, dar ideea e că trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă, indiferent de ceea ce se discută, că ar fi altceva în spatele acestui virus. Problema este ca acest virus exista si că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați. Când spun asta mă refer la purtatul mănușilor și al măștilor, cel pușin așa fac eu. După ce ajung acasă, înainte de a intra în casă sau în curte, mi le scot, le pun într-o punguță și le arunc direct la gunoi. E important să păstrăm și acea distanță de cel puțin doi pași mari între noi și celalaltă persoană. Eu sunt îngrijorată mai mult pentru membrii familiei mele decât pentru mine, dar sunt convinsă că o să fim toți bine dacă vom respecta cu strictețe regulile”, a mai spus artista pentru sursa menționată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro