Mr. Pink şi Monica Gabor sunt putred de bogaţi. Cum au câştigat cei doi 11 milioane de dolari în doar jumătate de an

+3 click pentru
galerie

Mr. Pink şi Monica Gabor sunt putred de bogaţi. Cum au câştigat cei doi 11 milioane de dolari în doar jumătate de an © Facebook

Monica Gabor şi Mr. Pink sunt putred de bogaţi! Am aflat cum au câştigat fosta doamnă Columbeanu şi iubitul ei 11 milioane de dolari, în 6 luni! Afacerea în care s-a implicat Moni a explodat, iar noi am tras linie şi am făcut întregul bilanţ al averii colosale pe care cei doi o deţin!

Glamuros, acesta este stilul de viaţă pe care îl au Monica Gabor şi Mr. Pink. Cei doi au câştigat peste 11 milioane de dolari. Da! Aţi auzit bine. Se pare că afacerile pe care le are Mr. Pink, şi de care se ocupă şi fosta soţie a lui Irinel Columbeanu merg foarte bine. Dar oare cum fac ei de reuşesc? Deţin secetul succesului, sau e vorba doar de strategii bune de marketing? 

Viaţă de lux şi bani mulţi. Mr. Pink îi face, iar Moni se bucură de ei. În anul 2012, afaceristul a investit 100 de milioane de dolari în afacerea cu băuturi energizante. Iar succesul a venit, însă nu fără multă muncă. Băutura a fost promovată de vedete precum Linsday Lohan, Paris Hilton sau copiii lui Michael Jackson. Ca să nu mai pomenim de faptul că şi Monica Gabor a fost foarte implicată în acest proiect. Ea a fost prezentă la fiecare eveniment care a avut legătură cu promovarea mărcii, potrivit Antena Stars.

Investiţia făcută de Mr. Pink a meritat cu vârf şi îndesat. Profitul a crescut de la an la an. Conform site-urilor americane de profil, iubitul Monicăi Gabor a câştigat în anul 2013 nu mai puţin de 150.000 de dolari. Un an mai târziu, afacerea a crescut şi mai mult şi a ajuns la un profit de 2.4 milioane de dolari. Şi banii au tot continuat să vină de la an la an. În prima jumătate a anului acesta, Mr. Pink a câştigat 11,2 milione de dolari. Ca să nu ne mai lungim pe statistici, afaceristul şi Monica Gabor au adunat în conturi aproape 43.000.000 milioane de dolari. 

Aşa se întâmplă, odată ce prinzi gustul banilor, cu greu te mai poţi adapta altui stil de viaţă, iar Monica a fost răsfăţată de la o vârstă destul de fragedă. Şi când dispui de resurse financiare suficiente, ai şi un iubit care te adoră, şi mai ai şi o fetiţă superbă care s-a mutat de curând în America, ce îţi poţi dori? Vă reamintim că acum ceva vreme, am zărit şi un inel pe degetul Monicăi, într-o postare pe Instagram, care seamănă izbitor de mult cu unul de logodnă. Bravo Moni, ai dat din nou lovitura!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro