Monica Gabor părăseşte vila de milioane de dolari? Incendiile fac prăpăd în California

Monica Gabor părăseşte vila de milioane de dolari? Incendiile fac prăpăd în California © Sursă Instagram

Incendiile de vegetaţie din California continuă să facă ravagii. Sute de mii de locuitori au fost nevoiţi să îşi părăsească casele, iar pe vedeta noastră, Monica Gabor, pericolul o paşte oricând, deoarece vila sa luxoasă se află în apropiere de zonele afectate.

Monica Gabor, în vârstă de 31 de ani, îşi trăieşte visul american. Vedeta s-a mutat de aproape doi ani în spendidul Malibu, din California. Aceasta locuieşte într-o vilă extrem de luxoasă, care valorează nu mai puţin de 3,5 milioane de dolari. Monica se simte foarte împlinită, deoarece,  alături ea locuiesc iubitul ei, Mr. Pink, băiatul acestuia Anthony şi Irina, fiica ei. Deşi peisajele din acest oraş sunt de o frumuseţe care îţi taie respiraţie, din păcate, se află în apropierea zonelor în care au loc incendiile devastatoare.  Fiind o situaţie deosebit de gravă, autorităţie declară stare de urgenţă.

Incendiile de vegetaţie au produs pagube uriaşe. Rafalele de vânt care ajung şi la 150 km/h duc la extinderea imediată a flăcărilor ce ard tot ce le stă în cale. Din cauza pericolului şcolile din cartierele de lux din Los Angeles au fost închise, iar unele universităţi şi-au suspendat cursurile. Printre aceste şcoli este posibil să se afle şi şcoala Irinei, în vârstă de 12 ani, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu.

Deocamdată, zona în care locuieşte vedeta alături de apropiaţii săi este sub control. Irinel Columbeanu ţine legătura cu Monica Gabor şi fiica lui Irina. ”Totul este ok”, a declarat acesta pentru Click!, în legătură cu situaţia menţionată. 


facebook whatsapp twitter pinterest