Cele mai sexy poze cu Monica Hill de pe Instagram. WOW! Cât de bine arată iubita lui Catalin Botezatu

+7 click pentru
galerie

Cele mai sexy poze cu Monica Hill de pe Instagram. WOW! Cât de bine arată iubita lui Catalin Botezatu © Instagram

Monica Hill este, cu siguranţă, una dintre cele mai fierbinţi domnişoare din showbiz. Iubita lui Cătălin Botezatu încinge minţile bărbaţilor pe reţelele de socializare şi nu o face oricum. Pictorialele ei sunt... de senzaţie!

Cătălin Botezatu și Monica Hill sunt împreună de câteva luni și se înțeleg de minune. Se completează și se sfătuiesc, iar designerul pare îndrăgostit până peste cap. Are şi de ce! Monica Hill arată demenţial, trupul perfect sculptat şi trăsăturile fine ale chipului diferenţiind-o de ale domnişoare de la noi.

O tânără model în vârstă de 21 de ani cu calităţi... fierbinţi! Oricine aude asta, e clar că ştie că este vorba despre Monica Hill.

Cât despre pictorialele pe care Monica Hill le postează în mediul online, ei bine... Imaginile vorbesc de la sine. Cert este că, frumoasa iubită a lui Cătălin Botezatu ştie ce să facă pentru a ieşi în evidenţă.

Monica Hill, probleme grave de sănătate

Frumușica lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate la sfârşitul lunii trecute. Cu ajutorul medicilor și a tratamentelor, modelul a reușit să se repună pe picioare. Monicăi Hill i s-a recomandat să facă o operație la ochi ce presupunea o incizie sub pleoapă.

"Da, mi s-a recomandat şi mie operație, peste 10 zile urma să o fac. Se făcea o incizie în pleoapă, iar după 7 zile, parcă, se scoteau firele. Într-adevăr, rămânea o cicatrice care era vizibilă, deşi era în pliul pleoapei, dar este o chestie care nu este tocmai uşoară, mai ales pentru mine şi pentru meseria mea.", a mai spus iubita lui Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro