Monica Iagăr, intervenţie estetică după ce a devenit mamă. ”Nu-mi place anestezia, sunt învățată cu durerea”

+3 click pentru
galerie

Monica Iagăr, intervenţie estetică după ce a devenit mamă. ”Mie nu-mi place anestezia, sunt învățată cu durerea” © Facebook

De când a devenit pentru a treia oară mămică, Monica Iagăr îşi concentrează toată atenţia pe cel mai nou membru al familiei, băieţelul său de doar câteva luni. Cu toate acestea, fosta campioană la săritură în înălţime reuşeşte să-şi facă timp şi pentru ea. Recent, vedeta a făcut o vizită la medicul estetician pentru o intervenţie estetică.

Monia Iagăr nu se dezlipeşte nicio clipă de băieţelul său. Fosta campioană a României s-a prezentat la salonul de înfrumuseţare alături de bebeluş pentru a trece printr-o procedură de botox. Injecţiile au fost realizate pe viu, deoarece aceasta nu a acceptat anestezia. ”Mie nu-mi place anestezia, sunt învățată cu durerea”, a pus Monica Iagăr pentru Click!.

A devenit mamă cu ajutorul fertilizării in vitro

La 46 de ani, Monica Iagăr, este în culmea fericirii. Fosta atletă se bucură pentru a treia oară de rolul de mămică, dând naştere unui băieţel minunat, Efrem. Numele său are o simbolistică specială.

”Băiețelul Efrem e o minune de la Dumnezeu. I-am pus numele Efrem pentru că ne-am rugat la Sfântul Efrem ca el să vina pe lume. Am fost acum în Grecia, să-i mulțumim pentru micuț. Toată lumea știe că a fost un copil dorit, conceput prin fertilizare in vitro. Nu m-am ferit să recunosc. Poți să ai copii frumoși și sănătoși și la 50 de ani. Ba chiar pot spune că această a treia naștere a fost mai ușoară decât primele două. E un băiețel tare cuminte, la trei luni doarme singur”, a povestit fosta mare campioană pentru aceeaşi sursă.

Pe lângă Efrem, campioana mai are încă doi copii: Maya şi Ayana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro