Monica Pop, declarații după moartea Cristinei Țopescu. Ce relație avea jurnalista cu frații și mama ei

Monica Pop, declarații după moartea Cristinei Țopescu. Ce relație avea jurnalista cu frații și mama ei © arhiva

Cristina Țopescu și-a găsit sfârșitul în propria locuință, singură, dar alături de cei de care a avut grijă întotdeauna, cățeii. Monica Pop, prietena jurnalistei spune pentru Răi Da Buni că vedeta nu avea o relație apropiată cu familia ei. 

Cristina Țopescu a singură în ultima perioadă, și tot așa și-a găsit și sfârșitul. Fosta realizatoare TV a fost găsită fără suflare în propria locuință, după ce timp de trei săptămâni nimeni nu i-a simțit lipsa. Se pare că aceasta nu avea o releție foarte apropiată cu familia ei, însă era și o fire foarte schimbătoare, fapt ce nu i-a alarmat pe prieteni.

Monica Pop, una dintre prietenele de suflet ale Cristinei Țopescu a povestit pentru Antena Stars în emisiunea Răi da Buni că este încă în stare de șoc de când a aflat că aceasta a murit. Medicul susține că aceasta nu avea o relație apropiată cu cei din familie, iar atunci când a fost mică a fost crescută de către bunici, fiindu-i foarte greu fără ei atunci când au decedat. 

”Nu avea o relație foarte apropiată de ei(n.r familie), dar asta nu înseamnî că i-a părăsit ea pe ei sau ei pe ea, dar acestea erau relațiile dintre ei[...] A fost crescută de bunici. A fost foarte greu atunci când s-a despărțit de ei definitiv”, a povestit Monica Pop.

Cristina Ţopescu va fi incinerată

Realizatoarea TV va fi incinerată miercuri, 15 ianuarie, la Crematoriul Bârzeşti. Ulterior, cenuşa Cristinei Ţopescu va fi dusă în Oradea, oraşul în care locuieşte mama sa. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro