Monica Pop, noi informații despre Mihai Constantinescu

Monica Pop, noi informații despre Mihai Constantinescu © Arhiva

Monica Pop l-a vizitat de curând pe Mihai Constantinescu la spital și vine cu vești noi despre celebrul artist, care se află internat încă din luna mai a acestui an.

Monica Pop este foc și pară, după ce în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai mult rău. Celebrul medic spune că există foarte multă dezinformare și a ținut să lămurească lucrurile, într-o postare pe Facebook. 

"Nu mai credeți minciunile ordinare (...) Nu-i mai citiți! ORIBILI! L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine, îngrijit... Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!", a scris Monica Pop, pe rețeaua de socializare.

Soția lui Mihai Constantinescu, despre stare de sănătate a artistului

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, îi este alături în permanență artistului, încă din prima zi în care a fost internat. Ea i-a îndemnat mereu pe toți cei care îl cunosc și îl apreciază pe artist să se roage pentru un miracol.

"Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (...) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai să se facă bine. (...) Mihai nu poate fi vizitat.", a declarat Simona Secrier, la România TV. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro