Monica Tatoiu, detalii picante din dormitor! Cum îşi petrece vedeta nopţile de amor

+3 click pentru
galerie

Monica Tatoiu, detalii picante din dormitor! Cum îşi petrece vedeta nopţile de amor © Facebook

Monica Tatoiu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Fosta femeie de afaceri a demonstrat de nenumărate ori cât de puternică este, făcând faţă tuturor greutăţilor din viaţa ei. La 63 de ani, este un exemplu pentru toate tinerele, atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere sentimental. Iată cum şi cu ce tip de bărbat îşi petrece vedeta clipele de dragoste.

Monica Tatoiu şi-a obţinut respectul de-a lungul carierei sale. Fosta femeie de afaceri este împlinită pe toate planurile, inclusiv pe cel sexual. La 63 de ani, arată foarte bine şi se menţine excelent pentru vârsta ei. Deşi până acum şi-a ţinut ascunsă intimitatea vieţii amoroase de ochii curioşilor, vedeta a făcut câteva dezvăluiri picante. 

Potrivit experienţelor din viaţa sexuală a Monicăi Tatoiu, fiecare femeie trebuie să se simtă deosebită atunci când ajunge în pat cu partenerul său. Vedeta îi apreciază pe bărbaţii care îşi respecte iubitele şi le fac să se simtă femei în adevăratul cuvântului, iar pe cei care-şi schimbă partenerele ca pe şosete îi desconsideră complet.

"Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta. (...) În fiecare an, mergând în acelaşi loc, dar acum am schimbat patul, şi ne-am mutat în altă vilă, cu 65 de euro pe noapte", a povestit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii "Răi da' buni".

Cum se menţine Monica Tatoiu

Arată foarte bine la vârsta ei, dar pentru acest lucru, Monica Tatoiu depune ceva efort. Fosta femeie de afaceri se implică în diverse activităţi care implică mişcare şi face mult sport. De asemenea, recunoaşte fără nicio urmă de reţinere că mai apelează şi la ajutorul medicilor.

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii”, spunea vedeta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro