VIDEO / Monica Tatoiu, implicată într-un mega scandal în avion! Un pasager a fost pe punctul de a o lovi

+3 click pentru
galerie

Monica Tatoiu, despre scandalul din avion

Monica Tatoiu a fost implicată într-un scandal în avion, după ce s-a certat cu un alt pasager care era foarte nervos şi recalcitrant.

Monica Tatoiu a fost invitată în emisiunea "Răi da' Buni" unde a vorbit despre ultimul scandal în care a fost implicată, cu un pasager dintr-un avion, care călătorea de la Florenţa. Ea a relatat că bărbatul a fost pe punctul de a o lovi, dar nimeni din avion nu a intervenit să îi ia apărarea. 

"Ne urcăm în avion la Florenţa. Era ultimul avion, low cost. Şi era o femeie pilot şi era un pasager care s-a dus la toaletă în spatele uşii pilotului. A făcut scandal că nu erau şerveţele şi când să decolăm, el aruncă cu pahare că vrea cafea, atunci când s-au aprins luminiţele de aterizare. Atunci când am văzut... nimieni nu s-a implicat şi m-am întors şi i-am spus să îşi scoată mâinile din buzunar, i-am spus calm: tinere, să nu mai vorbeşti aşa! L-am făcut din vorbe, dar a fost o secundă să nu-mi spargă proteza. Aşa o naţie de laşi nu am văzut, putea să se apuce să lovească ... nimeni nu i-a spus să stea la loc. Eu când am ieşit, pe aeroport, le-am spus să verifice să nu fie vreun terorist." a relatat Monica Tatoiu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro