Morodan s-a ţinut de promisiune. Contesa a dezvăluit ce a păţit la degetul pe care îl are în ghips / VIDEO

Contesa a dezvăluit ce a păţit la degetul pe care îl are în ghips © Captura video

Morodan nu trece prin cea mai frumoasă perioadă, dar continuă să fie cu zâmbetul pe buze. Celebra bloggeriță a suferit un incident destul de serios, care a lăsat-o fără jumătate de deget. Așa a ajuns blonda pe patul de spital, cu mâna și cu degetul în ghips.

Dacă iniţial Ana Morodan nu a dat detalii despre ceea ce a păţit de a ajuns pe patul de spital, acum celebra bloggeriţă s-a decis să îşi lămurească fanii.

Pentru că cei care o urmăresc în mediul online s-au speriat când şi-au văzut idolul cu degetul în ghips şi i-au trimis o mulţime de mesaje, acum Morodan s-a decis că este momentul să dezvăluie şi ceea ce a păţit.

Ana Morodan a dezvăluit că nu medicul i-a amputat degetul, ci ea a fost cea care a făcut această nenorocire. Conform celor spuse de vedetă, incidentul a avut loc joi dimineaţa, totul din cauza "insticntului ei de gospodină".

"Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce mi-am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat", a spus Ana Morodan.

Blonda nu s-a oprit aici cu declaraţiile şi a spus pas cu pas cum a ajuns cu degetul în pungă la spital. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre prietenele vedetei care a avut un şoc atunci când a văzut-o pe Morodan fără un deget.

"Am avut noroc că am dat peste un medic foarte bun care mi-a prins degetul la loc", a mai povestit Morodan.

Şi muncitoare cum o ştim, blonda era gata de plecare imediat după operaţie, doar că planurile i-au fost date peste cap de cadrele medicale.

"După anestezie eu le-am zis că trebuie să plec că am un eveniment, doar că nu m-au lăsat, trebuind să stau până a doua zi în spital", a mai povestit diva.

Chiar şi cu un deget în ghips, Morodan are o energie debordantă, dar şi un optimism ieşit din comun. Blonda nu vrea să facă o dramă din acest mic lucru, după cum chiar ea spune.

"Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă", a concluzionat Ana Morodan.

Chiar dacă momentan are doar o mână bună, Ana Morodan a continuat să facă haz de necaz.

"Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună", a încheiat Ana Morodan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By trying to be something I'm Not. E cusut la loc acum, we re fineee. #marog

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro