Morodan și Teleșpan părăsesc pentru a doua oară „Asia Express”. Elefantul a fost roșu!

+3 click pentru
galerie

Morodan și Teleșpan părăsesc pentru a doua oară „Asia Express”. Elefantul a fost roșu! © captură video

După cursa pentru ultima șansă, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au ajuns ultimii la Gina Pistol, ceea ce însemna faptul că de elefantul din cutie depindea rolul lor în competiție. 

Din păcate, în această seară, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au părăsit pentru a doua oară „Asia Express”, pentru că elefantul din cutia Ginei Pistol a fost roșu. Plini de emoții, dar și extrem de fericiți că merg acasă, Morodan și Teleșpan au vorbit despre ce a însemnat această competiție, pentru ei. 

„Aș vrea să spun și ție și colegilor mei că în centrul Bucureștiului există un imobil plin de autoironie și de licori și o să vă așteptăm acolo pe toți. Noi am fost foarte onorați că am fost aici cu voi, mă așteptam ca Șerban să mă omoare până acum, mă așteptam ca Ruby să-mi spargă timpanele. Coca și Bogdan vor face și mai mult!

Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare și Asia Express a însemnat toți oamenii ăștia și toți cei care au fost cu noi” a spus Ana Morodan.

„Pentru mine, Asia Express a însemnat să descopăr mai multe lucruri, să descopăr această proastă, absolut superbă, plină de umor, pe care o știam destul de bine, dar este omul care mi-a deschis ochii. Sper să aveți de câștigat la fel de mult cum am avut eu de câștigat după această experiență” a spus și Adrian Teleșpan.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro