Motivul pentru care Carmen de la Sălciua şi Cosmin Isăilă s-au despărţit. Nu-şi mai vorbesc deloc

Motivul pentru care Carmen de la Sălciua şi Cosmin Isăilă s-au despărţit. Nu-şi mai vorbesc deloc © Facebook

Rămas bun şi-au spus Carmen de la Sălciua şi Cosmin, cel care i-a fost alături o bună perioadă de timp. Totul părea să mergă în direcţia potrivită, dar cei doi au luat-o pe drumuri separate. Dar care a fost oare motivul despărţirii? Cosmin a spus în exclusivitate pentru Antena Stars ce s-a întâmplat de fapt între el şi Carmen. 

"De două săptămâni am încetat să vorbim, principalul motiv sunt probabil deplasările ei la cântat, a acumulat mulţi nervi şi oboseală. O înţeleg, e greu ca femeie să cânţi şi să zâmbeşti zilnic", a spus Cosmin Isăilă.

Au terminat o poveste de dragoste, care din exterior părea numai lapte şi miere. Iar referitor la zvonurile despre împăcarea lui Carmen cu fostul soţ, Culiţă Sterp, Cosmin Isăilă a spus părerea lui. 

"Nu am nicio informaţie dacă ea s-a împăcat sau nu cu Culiţă. Este treaba ei ce face, e matură şi sunt sigur că ia deciziile corecte. Păcat că a dezamăgit nişte prieteni comuni, sau mai bine zis, persoanele din anturajul nostru", a spus Cosmin Isăilă. 

Şi Culiţă Sterp a vorbit despre "împăcarea" dintre el şi fosta soţie, Carmen de la Sălciua. "Nu este adevărat. E normal să vorbim. Suntem prieteni şi colegi. Acum, în weekend, avem două nunţi împreună", a spus artistul. 


facebook whatsapp twitter pinterest