Motivul care ar fi dus la despărţirea dintre Nicoleta Guţă şi soţ. Ionică ar fi fost rănit în orgoliu

+3 click pentru
galerie

Nicoleta Guţă şi Ionică © Foto: Facebook

Nicoleta Guţă are o viaţă de telenovelă. Frumoasa artistă a trecut prin multe clipe grele, iar soarele nu pare încă să răsară pe strada ei. La 12 ani a fost măritată de părinți cu un bărbat de 20 de ani, iar în noaptea nunții a fost bătută și umilită de propriul soț.

În cei 18 ani de căsnicie forțată a îndurat multe chinuri. S-a decis să pună punct căsniciei și a fugit de acasă la un alt bărbat. Pentru această alegere, a fost bătută chiar de tatăl ei. Anul trecut s-a recăsătorit în secret cu Ionică, însă, acesta ar fi părăsit-o în pragul sărbătorilor din cauza banilor și a orgoliilor.

Viaţa sentimentală a Nicoletei Guţă ar putea deveni scenariu de telenovelă turcească. Şi... ca orice telenovelă există şi un sfârşit. Oricât de frumoasă ar fi ea. Aşa se întâmplă şi cu fiica lui Guţă. A trăit alături de Ioniţă, bărbatul cu care s-ar fi măritat în secret după o relaţie de doar patru luni, o iubire exact ca în tinereţe. Numai că atunci când credea că totul este roz ar fi rămas singură.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Suferă din dragoste? Nicoleta Guță a slăbit din nou și este mai transformată ca niciodată

Motivele posibilei despărţiri dintre Nicoleta Guţă şi Ioniţă ar fi din cauza banilor şi a orgoliilor. Pentru că-i devenise nu doar soț ci și impresar, Ionica s-ar fi ocupat mai mult de vânzarea mașinilor decât de cariera artistică a cântăreței. De aici ar fi plecat toate neînțelegerile, iar familia Nicoletei a decis să-l concedieze pe Ionică și să ofere locul pe care îl ocupa în firmă bărbatul...  fratelui cântăreței. Rănit în orgoliu, Ionică ar fi decis să o părăsească pe fiica lui Nicolae Guţă definitiv, potrivit Antena Stars.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro