Motivul pentru care Amalia Năstase este obligată să circule cu metroul. Copiii vedetei au o mare problemă / VIDEO

Cum decurge o zi din viaţa Amaliei Năstase © Arhiva

Amalia Năstase are o viaţă cât se poate de obişnuită, chiar dacă mulţi nu ar zice asta. Vedeta îşi poate permite orice, însă fosta soţie a lui Ilie Năstase trăieşte ca un om obişnuit. Chiar dacă viaţa vedetei este extrem de agitată, cu diferite proiecte sau plimbări prin locuri mai de fiţe.

Împreună cu familia, Amalia Năastase le-a arătat fanilor cum decurge o zi din viaţa lor. Cu bune, dar şi cu rele.

Dis de dimineaţă, Amalia, cel de-al doilea soţ, dar şi copii au plecat în oraş. Însă nu şi-au început aventura înainte de a lua micul dejun.

"Aştept să comande copiii şi apoi mă duc şi eu să văd dacă are ceva fără zahăr, pe tristeţe aşa", a spus Amalia.

După ce au servit o porţie zdravănă de cereale colorate, aventura prin Bucureşti a acontinuat. Şi nu oricum, ci cu metroul.

"Pentru că lui Toma îi este rău cu maşina, toţi copiii mei au avut rău de maşină, am coborât la Unirea şi vom lua metroul. Adrian spune că nu avem de unde lua bilet pentru că este duminică, însă eu nu cred aşa ceva", a mai spus Amalia Năstase.

Ei bine, ziua nu se putea încheia mai bine, decât cu un grătar pe cinste. Pentru că vremea a fost de partea lor, chiar dacă silueta este perfectă, Amalia Năastase nu a spus pas unui grătar.

Cel care s-a ocupat de pregătirea mesei a fost Răzvan, soţul vedetei. Însă, Amalia nu l-a lăsat singur, ci l-a urmărit de la distanţă.

"Ea nu mă păzeşte, mă stresează pe mine că îi e foame", a spus bărbatul.

Iar după o masă copioasă a urmat şi o plimbare în parc, pentru ca ziua să se termine excelent, dar şi pentru a nu se depunde nici un gram în plus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro