Motivul pentru care Andreea Bălăn nu acceptă să aibă angajaţi. Vedeta se ocupă chiar şi de contabilitate

Motivul pentru care Andreea Bălăn nu acceptă să aibă angajaţi. Vedeta se ocupă chiar şi de contabilitate

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară. Are concerte pe bandă rulantă, iar când vine vorba de showurile ei, vedeta face tot posibilul să schimbe foarte multe ţinute, să aibă coregrafii ieşite din comun, totul prentru a-şi mulţumi fanii.

Pentru că nu mai are nevoie de nicio prezentare, vedeta fiind dorită atât pentru concerte, cât şi pentru evenimente personale, munca sa fiind extrem de apreciată, Andreea Bălan are şi un onorariu pe măsură şi asta pentru că ea se ocupă de absolut tot.

Da, aţi auzit bine! Andreea Bălan este "omul orchestră", cum s-ar spune. Vedeta nu are nici un angajat, ea fiind cântăreaţă, dansatoare, contabilă, chiar şi designetul vestimentar al trupei pe care o conduce. De asemenea, tot blonda se ocupă şi de strategiile de business, dar şi de conturile de social media pe care le deţine.

Chiar şi aşa, Andreea Bălan nu se plânge de nimic şi putem spune că se descurcă de minune, atât pe scenă, cât şi acasă, în rolul de mamă. Pentru că ştim că, după o zi plină la filmări, concerte sau evenimente, acasă o aşteaptă două fetiţe minunate.

Dacă acasă, vedeta beneficiază de ajutorul mamei sale, a soţului ei, dar şi de o bonă, ei bine, în plan profesional, Andreea a ales să se descurce singură, pentru că nu vrea să fie ţepuită de vreun angajat. Aşa se face că acum, soţia lui George Burcea a ajuns să petreacă pe telefon şi 8 ore pe zi.

Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.
 

Şi chiar dacă are o viaţă plină, Andreea Bălan reuşeşte să îşi ţină fanii mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa ei. Singurul om din viaţa vedetei care îi acordă o mână de ajutor pentru ca filmuleţele pe care le postează să fie de calitate este o bună prietenă, pasionată de acest domeniu.

„La mine în viață apar subiectele. Scot camera și imediat filmez, important este să fie montajul foarte bun. Am o fată care montează bestial și cam așa merge treaba”, a mai precizat Andreea Bălan.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro