Motivul pentru care Andreea Bănică şi-a retras fiica de la dansuri. Ce a păţit Sofia

Motivul pentru care Andreea Bănică şi-a retras fiica de la dansuri. Ce a păţit Sofia © Sursă Instagram

Chiar dacă are agenda încărcată de multe evenimente şi concerte, Andreea Bănică este o mamă extrem de protectoare şi profită din plin de timpul liber pentru a-l petrece alături de familie. Deşi mulţi părinţi consideră că înscrierea copilului la diverse activităţi constituie un avantaj, acesta poate deveni mult prea solicitat. La această concluzie a ajuns şi frumoasa cântăreaţă care a decis să o retragă pe Sofia de la cursurile de dansuri, după ce aceasta prezenta semne mari de oboseală.

Artista a luat această decizie, deoarece s-a temut pentru sănătatea fiicei sale. În vârstă de 10 ani, Sofia începuse să aibă ticuri din cauza stresului provocat de programul mult prea încărcat de activităţi. 

”Sofia a făcut dansuri profesionale, însă am scos-o de acolo, tocmai pentru că m-am gândit la sănătatea ei. Îmi doresc copii sănătoși, nu chinuiți, nu cu mers la tot felul de concursuri și olimpiade, pe afară. Sofia alerga peste tot și la un moment dat a ajuns să aibă ticuri, pentru că își dorea să fie bună la toate, și la sport, și la școală. Și atunci am hotărât să mai eliminăm din partea asta a sportului, foarte masivă, și să ne concentrăm mai mult pe carte o perioadă”, a declarat Andreea pentru Click! TV Online.

Însă în ceea ce priveşte muzica, Andreea Bănică continuă să o lase pe fiica ei să urmeze cursurile de canto, susţinând că Sofiei îi place foarte mult să cânte şi mai mult de atât, îi moşteneşte talentul.

”Am lăsat-o să meargă la canto, pentru că asta-i place foarte mult, e foarte talentată. Merge o dată pe săptămână, nu face foarte mult efort, însă vine de la sine, este dorința ei foarte mare de a merge la canto și de a învăța să cânte. Ea merge acolo mai mult ca să învețe să respire. Eu, fiind de meserie, știu foarte bine ce ar trebui să fac cu ea, dar ea nu-și dorește să facă lecții cu mine. Așa că am trimis-o la o bună prietenă, ca să învețe. A urcat pe scenă, a cântat, am filmat-o, am fost foarte mândră de ea. Mi-au dat lacrimile”, a mai spus cântăreaţa pentru aceeaşi sursă.

Andreea Bănică şi-a surprins recent fanii cu un duet în premieră realizat alături de fiica sa. Admiratorii au fost uimiţi de cât de bine cântă micuţa si o susţin să îi urmeze cariera mamei sale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro