Motivul pentru care Cătălin Caragea s-a sinucis. Mesajul sfâșietor al tatălui: „A plecat prea devreme”

Motivul pentru care Cătălin Caragea s-a sinucis. Mesajul sfâșietor al tatălui: „A plecat prea devreme” © Facebook

O veste tulburătoare a zguduit lumea muzicii. Cătălin Caragea, solistul trupei trupei „7Klase” s-a sinucis. Iată care este motivul pentru care tânărul și-a pus capăt zilelor! Părinții cântărețului sunt sfâșiați de durere.

Moartea lui Cătălin Caragea a lăsat regrete adânci în inimile admiratorilor și apropiaților săi. Acestora nu le-a venit să creadă când au aflat de cumplita veste, că tânărul ar fi fost găsit strangulat în apartamentul său din Chișinău.

Potrivit unor surse apropiate de ale lui Cătălin Caragea, tânărul ar fi suferit de depresie. Aceasta a fost cauzată de faptul că părinții săi divorțasera și erau plecați peste hotare, motiv pentru care regretatul solist a crescut mai mult singur.

Acum, părinții lui Cătălin Caragea au inima strânsă de durere. Tatăl regretatului cântăreț a scris un mesaj sfâșietor pe Facebook, exprimându-și durerea pentru pierderea fiului său.

„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”, a scris tatăl lui Cătălin Caragea pe rețeaua de socializare.

Cătălin va fi înmormântat vineri în satul Malcoci. Din păcate, solistul nu va putea fi condus pe ultimul drum de părinții săi din cauza pandemiei de coronavirus. Aceștia se află peste hotare, iar din cauza restricțiilor de circulație nu pot ajunge acasă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro