Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Daniela Crudu ar fi fost bătută de iubit © Instagram

Daniela Crudu a ajuns de urgență la spital în această dimineață, cu multiple traumatisme, mai ales în zona capului. Bruneta ar fi fost bătută chiar de iubitul ei, în propria locuință. 

Conform unor surse exclusive Spynews.ro, Daniela Crudu ar fi fost agresată de către iubit, iar motivul ar fi faptul că bărbatul nu ar mai fi găsit o anumită sumă de bani când s-a întors din străinătate, s-ar fi enervat pentru că bruneta o cheltuise și astfel a devenit violent. Potrivit informațiilor transmise de polițiști, chiar Daniela Crudu a fost cea care a sunat la 112 și a spus că este agresată de iubit, însă a refuzat să depună plângere penală, dar a acceptat să fie transportată la spital.

Citește și: IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PAPARAZZII SPYNEWS.RO! După ce ar fi bătut-o, iubitul Danielei a plecat de la spital, dar a fost dat afară din casă! Uite-l cum îşi strânge hainele

Când a ajuns la unitatea spitalicească, Daniela Crudu era plină de sânge și medicii au constat că are multiple traumatisme, între care multe în zona capului, dar și la membrele superioare și inferioare. Totodată, bruneta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, fiind în continuare internată la un spital din București. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro