Motivul pentru care Radu Pietreanu a vândut tot ce avea. Cu ce s-a ales vedeta

Motivul pentru care Radu Pietreanu a vândut tot ce avea © Arhiva

Pentru Radu Pietreanu, alias Costel, aşa cum este cunoscut de o ţară întreagă, ultima perioadă nu a fost deloc una uşoară. Încă din vara anului trecut, vedeta a ajuns pe mâna medicilor din Turcia pentru a se trata de o boală extrem de gravă. De atunci, Radu a dus o viaţă extrem de privată şi nu a dorit ca cei care îl ştiu de atâta vreme să vadă o altfel de faţă.

Actorul de comedie şi-a ţinut problemele departe de ochii curioşilor, iar acum este gată să se întoarcă în faţa celor pe care i-a făcut de atâta timp să râdă cu gura până la urechi.

Pentru că nu a putut fi tratat decât în Turcia, actorul a fost nevoit să îşi vândă casă. Vedeta a recurs la acest gest în speranţa că îşi va salva viaţa şi bine a făcut. Căci acum, Radu Pietraru este într-o formă de zile mari şi pregătit de încă o viaţă pe scenă.

Intrat în noul an, reuşind să îşi sărbătorească cea de-a 56 aniversare cu zâmbetul pe buze, vedeta a făcut şi câteva schimbări în viaţa sa.

Vedeta s-a mutat din Bucureşti, iar acum îşi duce traiul la munte, mai exact la Azuga, acolo unde deţine de foarte mulţi ani o locuinţă. Dacă până acum a preferat să o închirieze, acum nevoia l-a împins să renunţe la viaţa din Capitală şi să se retragă la munte.

Actorul a recurs la acest gest pentru că a fost nevoit să îşi vânda vila de la marginea Bucureştiului pentru a se trata în Turcia. După 15 ani, Radu a dat locuinţa din Pădurea Baneasa şi s-a mutat, fără nici o ezitare, în Azuga.

Pe lângă această schimbare, Radu a mai schimbat ceva în viaţa lui. Vedeta a renunţat la traiul haotic pe care îl ducea, cu nopţi pierde si tot feluri de mâncăruri, iar acum se declară adeptul unui stil de viaţă sănătos. Locuind de ceva vreme la munte, actorul, pentru că de asta depinde sănătatea lui, preferă să îşi procure hrana direct de la producătorii locali de alimente bio, dar şi de la fermieri.

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă grea, Radu Pietreanu este gata să îşi reia activitatea. Tocmai de aceea, pe 1 martie, la Timişoara, vedeta va susţine primul spectacol muzicalo-umorestic din 2020.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro