Mulatra lui Mazăre, mesaj alarmant pe internet! Este în culmea disperării. "Sună-mă urgent" 

+3 click pentru
galerie

Mulatra lui Mazăre, mesaj alarmant pe internet! Este în culmea disperării. "Sună-mă urgent" © Facebook

Mulatra lui Mazăre trece prin momente cumplite! Recent, a postat pe internet un mesaj prin care trage un semnal de alarmă. Rose a rămas fără bani, pe străzile din Amsterdam. Ce s-a întâmplat cu telefonul, dar şi cu actele modelului?

Mulatra lui Mazăre are din nou probleme. Dis de dimineaţă, pe pagină oficială de Facebook a modelului, a apărut un mesaj prin care a reuşit să panicheze pe toată lumea. 

Rose se află singură în Amsterdam şi a rămas fără bani! În plus, mulatra a dat tag mai multor persoane în postarea sa şi a cerut să fie sunată de urgenţă. Problema cea mai mare cu care se confruntă este faptul că i-au fost reţinute actele şi telefonul. 

"Sună-mă pe Facebook urgent. Mi-a fost reţinut telefonul şi actele. Nu am bani, sunt în Amsterdam", este mesajul pe care modelul l-a scris pe contul personal.

Rose a fost contactată de către reporterii Antena Stars, însă, potrivit cuvintelor ei din postare, telefonul era închis.

Viaţa modelului a fost plină de probleme

Rose şi-a făcut apariţia în lumea mondenă o dată cu relaţia pe care a avut-o cu fostul primar Radu Mazăre. Destinul nu a fost mereu roz cu mulatra, de-a lungul timpului întâmpinând o mulţime de probleme. Puţini sunt cei care ştiu că modelul a fost părăsită de tatăl copilului ei, fix în perioada în care era însărcinată. 

Nu s-a dat bătută şi a realizat că trebuie să lupte pentru fericirea ei. Cât despre ceea ce a fost între ea şi fostul edil al Constanţei, mulatra a susţinut mereu că îi leagă o simplă prietenie, nicidecum ceva mai mult, cu toate că gurile rele şi zvonurile au încercat mereu să-i pună într-o lumină proastă. 

”Am vorbit cu Radu şi am decis să fim foarte discreţi în public, să păstram o oarecare distanţă”, povestea Rose în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro