Mulți își doresc asta, dar doar el a reușit. Unde a ajuns să călătorească Dorian Popa în plină pandemie: ”Ce dor îmi era” / VIDEO

Unde a ajuns să călătorească Dorian Popa în plină pandemie © Arhiva

În plină pandemie, Dorian Popa a reușit ce mulți își doresc să facă. Artistul a ajuns la malul mării, bucurându-se de această ocazie ca atunci când a ajuns acolo pentru prima dată. 

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști din showbiz, a mai făcut o arogamță, nu doar de plăcere, ci și de nevoie. Însă, fericirea i se poate observa cu ușurință pe chip artistului. Știm că toată lumea își dorește să fie în locul artistului, mai ales acum când Dorian Popa a ajuns la... malul mării, poate cel mai dorit loc acum, în vremea pandemiei. 

Începutul de săptămână a fost unul de excepție pentru Dorian Popa. Artistul s-a echipat corespunzător și a pornit la drum, nu înainte de a trece cu bolidul său de lux pe la spălătorie. Nu se poate merge la malul mării cu mașina murdară. Încântat și pus pe treabă, Dorian a călcat pedala de accelerație pentru a ajunge cât mai repede la malul mării. 

Artistul nu a mers doar de plăcere până la Constanța, ci a mers pentru a filma un nou clip, cel mai probabil, Dorian Popa va lansa în curând o nouă melodie. 

Se pare că meseria de artist este și grea și frumoasă. Căci pe lângă multe nopți nedormite și drumurile interminabile, aduce cu ea și momente de plăcere și fericire, așa cum s-a întâmplat de această dată, în cazul lui Dorian Popa. 

Probabil, după multe ore de filmare, Dorian Popa a găsit un moment de liniște pentru a le arăta și fanilor lui unde se află și cât de fericit este. 

”Bă, sincer vă spun, mi-era dor să fac un InstaStory de ăsta și mi-era dor să simt mirosul ăsta. Wow! Covidule, ce ne-ai făcut?”, le-a transmis Dorian Popa fanilor săi.

Artistul a respectat izolare la fel ca noi toți și a ratat în această perioadă multe concerte, dar și petrecerile de la malul mării, de la munte ori de prin cluburile de fițe din marile orașe ale țării. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro