VIDEO / A pierdut o sarcină, s-a îngrăşat 35 de kilograme şi viaţa i s-a schimbat radical! Povestea cutremurătoare a unei cunoscute românce

+3 click pentru
galerie

A pierdut o sarcină, s-a îngrăşat 35 de kilograme şi viaţa i s-a schimbat radical! Povestea cutremurătoare a unei cunoscute românce © Captură video

A pierdut o sarcină şi s-a îngrăsat 35 de kilograme. Femeia de afaceri a vorbit pentru prima oară despre marea nenorocire! Nadia de Luca a spus totul, deşi îi este extrem de greu. 

Nadia de Luca a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da buni" de la Antena Stars, acolo unde a povestit pe larg despre viaţa ei, cum a început să aibă propriile afaceri, dar şi cât de greu i-a fost atunci când a pierdut o sarcină.

"Sunt o persoană cu inimă mare, cu sufletul deschis, care s-a realizat pe plan profesional. Încă din copilărie am fost cât se poate de determinată să îmi ating cât mai mult potenţialul. Am studiat şi am investit foarte multe resurse pentru asta. Prima afacere am avut-o la 24 de ani, am început în domeniul de gastronomie şi turism. Acum am afacere în domeniul de beauty. (...) Încă nu suntem căsătoriţi oficial. Legătura noastră este extrem de strângă, de trainică şi de durabilă, cred că suntem aproape de pasul cel mare, să trece mai departe. Anul acesta de ziua mea împlinim un deceniu", a povestit Nadia de Luca. 

Citeşte şi - Brunetă celebră, mărturisiri dureroase despre o sarcină pierdută: "Eram atât de deshidratată încât începuse să mi se cojească faţa"

"Sunt trei ani de când am pierdut o sarcină. Bebeluşa noastră pe care urma să o avem... E o traumă extraordinară. Ştiu că în foarte multe cupluri după o astfel de experienţă se creează ruptura... În ceea ce ne priveşte pe noi, am reuşit să trecem peste această etapă dureroasă pentru noi. Ne-am dorit foarte mul să ne apropiem sufletele. Nu am renunţat niciun moment să ne dorim să reuşim să devenim părinţi. A fost neprogramat şi ne-am bucurat enorm. (...) Fiind o sarcină sensibilă şi puţin problematică, am cumulat foarte multe kilograme, 35 pe parcursul a şase luni. Înainte de sarcină nue ram chiar în forma mea ideală. Eram mai vuloptoasă. Eu atunci nu am simţit cele 35 de kilograme. eu am trăit sentimentul matern. (...) Mi-am revenit datorită lui Alex. M-am regăsit foarte mult în sport", a mai povestit Nadia.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro