Nadine a găsit secretul relaţiei perfecte! "Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat"

+3 click pentru
galerie

Nadine a găsit secretul relaţiei perfecte! "Să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat" © Instagram

Nadine este o apariţie inedită de fiecare dată, dând clasă multor domnişoare la cei 42 de ani pe care vedeta îi are. Prezentatoarea tv a vorbit despre familia ei, dar şi despre secretul pentru o căsnicie de succes.

Nadine nu mai are nevoi de prezentări, lumea cunoscând-o încă din vremurile adolescenţei. Ştie să se facă plăcută mereu şi pune un zâmbet pe  buze tuturor celor din jurul ei. Recent, potrivit Viva.ro, artista a vorbit despre partenereul ei, dar şi despre familie şi cel mic. 

Nadine are căsnicie de mai bine de 10 ani cu soţul ei, pe care îl iubeşte la fel de mult ca în prima zi. Viaţa nu a fost mereu roz pentru frumoasa mulatră, învăţând-o să preţuiască prezentul mault decât orice altceva. Întrebată şi de secretul unei relaţii de succes, artista a dezvăluit totul, dând cărţile pe masă. "Să nu ai așteptări nerealiste; să nu vrei să-l schimbi și să nu-i reproșezi că s-a schimbat (pentru că oamenii, ce să vezi?!, se schimbă); să nu te căsătorești dacă nu puteți vorbi despre orice; să nu-l pui la cură de slăbire pentru că arăta altfel când l-ai cunoscut; să nu-i reproșezi că nu câștigă suficient, ci să găsiți împreună soluții pentru prosperitatea familiei.", a declarat Nadine pentru sursa citată.

Prezentatoarea tv nu este o adeptă a romantismului şi nu se lasă niciodată ghidată de ceea ce spun ceilalţi, făcând totul după propriile simţiri şi gânduri. Este de părere că dragostea nu constă în gesturi mari, ci mici şi dese. "Nu cred în romantism și nu vreau să mă asociez, în mentalul meu, cu această idee. Aș face un mare deserviciu căsniciei mele dacă m-aș lăsa condusă de regulile inventate de diverși „specialiști despre cum ar trebui să fie comportamentul meu în relație cu omul pe care îl iubesc. Adică, „dacă o iubești, îi duci o floare de ziua ei…, „dacă o respecți, ții minte ziua când v-ați căsătorit etc. Doamne ferește, ce inepții!", a povestit ea. 

Are o relaţie de minune cu fiul ei, fiind o mamă destul de permisivă. Cu toate acestea, Nadine ştie când să se impună, iar "nu" rămâne "nu", fără niciun tip de şantaj emoţional. "Nu trebuie să termine tot din farfurie și nu trebuie „să pape musai și out'… Și sunt posesivă în situații precum „să meargă în tabere sau nu. Am decis să nu. Nu am încredere să dau nimănui copilul în grijă. Doar eu și tatăl lui putem să ne asumăm 100% grija lui, restul este loterie, deci nu risc.

Norocul meu e că nici el nu vrea. Adevărat că nu știe ce înseamnă. I-am spus că poate să mă dea în judecată când va face 18 ani pentru că i-am răpit, cu fricile mele, aceste experiențe. Relația noastră este una simbiotică, deocamdată…", a completat frumoasa mulatră. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro