Nadir, mesaj sfâșietor în memoria mamei lui. "Doar tu știi prin câte am trecut"

Nadir, mesaj sfâșietor în memoria mamei lui. "Doar tu știi prin câte am trecut" © Instagram

Nadir este mereu cu zâmbetul pe buze și știe mereu cum să îi binedispună pe cei din jurul său. Însă există un subiect ce îl emoționează teribil pe artist și anume momentul crunt în care mama lui a plecat dintre noi, în urmă cu aproape două decenii.

Nadir a avut o legătură specială cu mama sa, ce s-a stins din viață în urmă cu 19 ani. Practic, artistul a crescut fără căldura părintelui său, doar cu amintirile din copilărie. Nadir are și un tatuaj pe spate, cu chipul mamei sale, iar femeia reprezintă un pion important în viața lui, fiind cea la care artistul se roagă mereu atunci când este în impas. Recent, Nadir a postat o fotografie cu mormântul mamei sale, la care a adăugat și un mesaj nostalgic, ce simbolizează dorul pentru femeia care s-a stins în viață în urmă cu 19 ani. 

"Fiecare gand incepe cu tine / Orice rau tu mi-l transformi in bine / Doar tu stii prin cate am trecut / Si iti multumesc caci ai fost al meu scut / Plang zi de zi si sunt recunoscator / Am cel mai bun inger pazitor",  a scris Nadir, în dreptul fotografiei cu mormântul mamei sale. 

Nadir, un tătic devotat

Nadir are o afacere de succes în imobiliare și muncește cât e ziua de lungă pentru a-i oferi familiei sale cele mai bune condiții. Artistul a vorbit, în urmă cu ceva timp, și despre nunta cu femeia care i-a dăruit doi copii minunați. 

"Schimbăm scutece. Mă ocup, dar de ce să mint. Fac multe lucruri, dar nu mă plâng. Chiar îi spuneam universului că aș prezenta o emisiune, sunt norocos. Cer și mi se dă. Copiii au șapte plămâni fiecare. Cel mic a făcut primii pași, îl ajutăm. Vorbește, cântă. Cred că au ceva din amândoi fiecare. O să ne căsătorim într-o biserică catolică, părinții sunt de acord. Tata m-a învățat să fiu de religie om, nu-mi fac cruce, dar mulțumesc pentru tot ce am.", a declarat Nadir, la Agenția Vip.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro