Nadir, ultima emisiune prezentată la "Star Matinal". Ce se întâmplă de luni. "Am emoţii"

Nadir, ultima emisiune prezentată la "Star Matinal". Ce se întâmplă de luni. "Am emoţii" © Foto: Captură

Astăzi a fost ultima emisiune prezentată de Nadir la Star Matinal la Antena Stars, alături de Nasrin. Artistul i-a ţinut locul lui Andrei Ştefănescu în această săptămână, iar acum se pregăteşte şi el de vacanţă.

Nadir s-a declarat emoţionat, dar fericit pentru că a făcut parte din acest proiect şi speră să revină cu drag de fiecare dată.

"Eu plec din fericire că, în sfârşit, vine Andrei din vacanţă. Mi s-a părut foarte mişto, sunt recunoscător. M-am distrat cu voi, mi-a plăcut mult. Săru' mâna, mami Carina, că mi-ai fost îngerul păzitor din cască. Am emoţii acum", a spus Nadir.

În schimb, telespectatorii Antenei Stars îl vor putea urmări, din nou, de luni, pe Andrei Ştefănescu care se întoarce. Astfel, de luni până joi, îi veţi vedea pe Nasrin şi pe Andrei, iar în weekend, de vineri până duminică, veţi fi alături de Natalia Mateuţ şi de Mircea Eremia.

"Andrei revine de luni, vom fi în formulă completă. Îţi mulţumim că eşti foare tare şi te-ai descurcat excepţional, iar Nadir o să vă pregătească o super surpriză, o super piesă", a spus Nasrin.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro