Surpriză de proporții pentru Narcisa, la „Dragoste fără secrete”. Bunicul ei a venit în platou, pentru a o susține! FOTO

+4 click pentru
galerie

Surpriză de proporții pentru Narcisa, la „Dragoste fără secrete”. Bunicul ei a venit în platou, pentru a o susține! FOTO © captură video

Doi dintre cei șase participanți al celui mai tare experimente de televiziune, „Dragoste fără secrete” au avut parte ieri, de o surpriză de proporții! Frumoasa Iuliana Călinescu l-a adus în platou pe bunicul Narcisei, una dintre cele mai tinere participante din cadrul emisiunii. 

Narcisa a avut parte de o surpriză de proporții ieri, atunci când frumoasa moderatoare Iuliana Călinescu l-a adus în platoul emisiunii „Dragoste fără secrete” pe bunicul ei, venit tocmai de la Focșani pentru a-și susține nepoata și pentru a-i fi alături. Printre emoții, Narcisa a povestit că se bucură extrem de mult că îl vede, pentru că îi era dor de el. 

„Am zis că mi-e foare dor de el. Știam că tataie e la Focșani, nu ne așteptam să vină el. El mereu m-a ajutat. Mai am multe examene, am învățat împreună. Important este că l-am făcut, dar nu știm cât de repede (asamblarea dulapului, n.r.)” a povestit roșcata Narcisa, la „Dragoste fără secrete”.

Narcisa și Cosmin au 18, respectiv 20 de ani. 

"Eu lucrez în domeniul IT și ea este elevă. Ne-am cunoscut acum doi ani la un revelion. Am avut și suișuri și coborâșuri. Nu renunță niciunul până când nu dormim în alte camere și apoi ne revenim, se întâmplă și să trecem peste imediat", au povestit cei doi, în prezentarea din emisiune. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest