Narcisa de la „Dragoste fără secrete” a susținut proba orală la Limba și Literatura Română, pentru Bacalaureat. Cum s-a descurcat concurenta

+3 click pentru
galerie

Narcisa de la „Dragoste fără secrete” a susținut proba orală la Limba și Literatura Română, pentru Bacalaureat. Cum s-a descurcat concurenta © captură video

Narcisa, cea mai tânără concurentă de la „Dragoste fără secrete” a susținut proba orală la Limba și Literatura Română, la Bacalaureat. Concurenta a fost extrem de încântată de faptul că echipa emisiunii „Dragoste fără secrete” a însoțit-o și i-a fost alături la orice pas. 

Narcisa a povestit la „Dragoste fără secrete” cum au decurs lucrurile la proba orală la Limba și Literatura Română și susține că este tare mândră de ceea ce a realizat. 

„Acum mă duc la competența la Limba și Literatură Română, am o stare bună, sunt încrezătoare și abia aștept să ajung acolo și să rezolv totul.   Sunt pregătită, am învățat azi dimineață, dar oricum proba orală la Limba Română este ușoară. Dacă este să fie o notă bună și să fie peste nota luoi Cosmin, vreau să petrecem. Mulțumesc că sunteți cu mine, că mă sprijiniți în ceea ce fac acum. Abia aștept! Am luat experimentat, a fost foarte ușor. A fost mai mult așteptarea, dar imediat ce am intrat în sală s-au dus emoțiile și am reușit să fac tot ce mi-am propus” a spus Narcisa, la „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro