Narcisa manelista se „transformă” în sarcină: „Ce vrei, mă nene, aproape 6 luni...”

+3 click pentru
galerie

Narcisa Moisa © instagram

Narcisa Moisa, cunoscută de toată lumea drept Narcisa manelista se pregătește să devină mamă pentru a doua oară și este foarte fericită. 

Aflată în al doilea trimestru al sarcinii, vedeta nu-și neglijează cariera, căci are numeroase evenimente de onorat. Cu toate acestea, munca pare mai ușoară atunci când și partenerul său de viață îi este alături. Și, cum nu există sarcină fără modificări fizice, Narcisa Moisa a împărtășit cu fanii ei un lucru de-a dreptul amuzant. Pe pagina ei de Instagram, Narcisa manelista a postat un mesaj savuros. 

„Mi-a spus iubitul meu soț că mi s-a mărit buza de sus. Eu chiar nu îmi dau seama...Ce vrei, mă nene, aproape 6 luni...” a scris Narcisa Moisa, pe Insta Story. 

Narcisa Moisa, despre a doua sarcină

"Unde eşti i-am spus soţului, că vreau să-ţi spun ceva. Şi el nu are răbdare. I-am spus o să fii tătic pentru a doua oară. I-am trimis poză pe Facebook şi a fost foarte fericit. Apoi au urmat discuţiile, dacă e fată, dacă e băiat. Nu prea ne-am decis în privinţa numelui. L-am întrebat pe copil şi a spus că ori Kevin, ori Robert. Şi am vrea Ionuţ, să fie de la soţul meu şi o să vedem pe următorul", a  spus Narcisa Moisa la "Agenţia Vip".

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro