Așa iubire rar ți-e dat să vezi! Cum își alintă soțul Narcisa Moisa

+3 click pentru
galerie

Așa iubire rar ți-e dat să vezi! Cum își alintă soțul Narcisa Moisa © Facebook

Sunt împreună de mulți ani, au doi copii și se iubesc nespus! Narcisa Moisa și soțul ei, Yoannes, se întrec în declarații de dragoste, toate fiind făcute publice pe rețelele de socializare. 

În urmă cu câteva ore, Narcisa Moisa a publicat mai multe fotografii cu soțul ei, iar în descrierea acestora a scris o mulțime de laude la adresa lui Yoannes. De asemenea, vedeta susține că pentru ea bărbatul este soț, șef, manager și tot ce are nevoie.

"Așa frumusețe!!? Așa talent!!? Soțul meu, șeful meu, managerul meu, frumosul meu cu cel mai mare haz și talent, te iubesc muuuuult iubirea mea, toată forta și puterea mea , tot ce înseamnă EU ❤️", a scris Narcisa Moisa pe rețelele de socializare. 

"😮😮😮 Iubirea meaaa ❤️❤️❤️știi prea bine cât de mult te iubesc, tu pentru mine însemni H2O. Love you!!", este răspunsul lui Yoannes. 

Sărbătorită cu fast când a împlinit 29 de ani

Familia şi oamenii care o iubesc i-au făcut ziua să fie perfectă. Narcisa Manelista a primit urări peste urări, dar şi cadouri care mai de care mai frumoase. Artista a avut parte de o aniversare de vis, iar toţi cei apropiaţi au ţinut să-i arate cât de importantă este pentru ei. S-a pozat apoi înconjurată de buchete de flori, semn că apropiații au venit încărcați cu daruri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro