Vă amintiți de Narcisa, concurenta de etnie romă de la X Factor, care a făcut ravagii pe scenă? Cum arată acum, după doi ani de la prima apariție!

+7 click pentru
galerie

Vă amintiți de Narcisa, concurenta de etnie romă de la X Factor, care a făcut ravagii pe scenă? Cum arată acum, după doi ani de la prima apariție! © arhivă

Narcisa Stănescu avea doar 17 ani atunci când, în 2017, a făcut ravagii pe scena de la X Factor. Era deja căsătorită de opt luni și oriunde mergea atrăgea privirile cu frumusețea ei. Acum este majoră și s-a transformat într-o femeie care face pe oricine să întoarcă capul după ea.

Dacă încă de pe atunci Narcisa a uluit cu frumusețea ei, trebuie să vă spunem că acum este și mai și. Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează aproape zilnic fotografii cu ea în diferite ipostaze.

"M-am măritat pentru că așa este tradiția la noi. Am fost promisă lui de la vârsta de șase ani", povestea Narcisa în 2017 la X Factor. În continuare e femeie căsătorită și, potrivit postărilor de pe pagina ei, îl iubește foarte mult pe cel pe care îl are alături în fiecare clipă. 

"Soțul meu. Iubirea mea. Zâmbetul meu. Totul meu. Doar noi", scrie ea în dreptul fotografiilor cu soțul ei. 

Narcisa primește sute de comentarii atunci când postează fotografii foarte sexy cu ea, extrem de aranjată. "Marea frumusețee țigancă te pup 💙💙💙💙🔝 / Frumusețe rară! / Zâna mea, te iubesc / Ești prea frumoasă", sunt câteva dintre comentarii pe care le primește Narcisa zilnic. 

De remarcat este faptul că Narcisa Stănescu se pozează într-o casă luxoasă, fiind cel mai probabil locuința ei și a soțului, cel alături de care trăiește de când avea 16 ani, fiind promisă acestuia de la șase ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro