Exclusiv / Vedetă de la Antenă, implicată într-un accident. "Parcă a fost un semn apelul acela"

+5 click pentru
galerie

Exclusiv / Vedetă de la Antenă, implicată într-un accident. "Parcă a fost un semn apelul acela" © Instagram

Una dintre cele mai iubite prezentatoare de la Antena Stars a trecut prin clipe delicate, zilele trecute, chiar în faţa casei. Vedeta a fost implicată într-un accident, evident, fără vina ei, iar Spynews a aflat în exclusivitate ce s-a întâmplat.

Nasrin, simpatica prezentatoare de la Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, pentru că despre aceasta este vorba, a trecut prin spaima vieţii ei, după ce a fost implicată, fără voia ei, într-un accident.

Nasrin a declarat în exclusivitate pentru Spynews ce s-a întâmplat. Frumoasa vedetă de la Antena Stars a povestit că a ajuns acasă după o zi încărcată, însă cu puţin timp înainte să coboare din maşină a decis să mai rămână preţ de câteva clipe pentru a vorbi la telefon cu prietena ei. A fost un semn, parcă, mărturiseşte îndrăgita vedetă.

Exact în acel moment, o şoferiţă lipsită de atenţie la volan, a intrat cu propria maşină în autovehiculul în care se afla Nasrin. Din fericire nu a fost vorba de nimic grav, ci doar de o sperietură, însă Nasrin mărturiseşte că nu ştie ce s-ar fi putut întâmpla dacă ea ar fi coborât în acele momente din maşină.

Şi ce credeţi, culmea, pentru că era seară, şoferiţa vinovată nu şi-a dat seama că în autovehiculul pe care l-a lovit sunt persoane, astfel că a vrut să fugă de la locul accidentului pe care l-a provocat pentru a nu-şi asuma vina. În cele din urmă lucrurile s-au rezolvat, însă Nasrin a rămas cu o sperietură pe care nu o va uita prea curând.

"De-abia parcasem mașina în fața casei și am mai rămas câteva minute înăuntru pentru că mă sunase o prietenă. După câteva secunde, am auzit o bubuitură puternică în spate. O domnișoară atentă la telefon a pierdut controlul și a intrat fix în mașina mea. Trist este că domnișoara a avut de gând să plece, a crezut că nu e nimeni în mașină. Am oprit-o, am vorbit, am rezolvat în termeni amiabili. Nu a fost nimic grav, dar nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat fix în fața casei mele, dacă mă dădeam jos din mașină chiar în acel moment. Parcă a fost un semn apelul acela. Am tras oricum o mare sperietură", a spus Nasrin în exclusivitate pentru Spynews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro