VIDEO / Natașa Raab, alături de Florin Busuioc, de pe patul de spital: "În fiecare seară murim câte un pic"

+3 click pentru
galerie

Natașa Raab, alături de Florin Busuioc © Facebook

Natașa Raab, colegă de breaslă cu Florin Busuioc, este absolut devastată de vestea că actorul a suferit un infarct după ce a susținut un spectacol pe o scenă de teatru din Craiova.  

"Vreau să vă spun că nu aș vrea să vorbesc foarte multe. Este ardelean de-al meu, actorii după 50 de ani începem să plătim oanele sparte. Este greu. Și eu sunt internată la Elias. Vasile Voiculescu spunea că în fiecare seară murim câte un pic pentru Măria Sa, publicul. Este un bun om de televiziune, dar și un actor extraordinar. Mă bucur că pot să vorbesc despre el. N-am avut plăcerea să joc cu el, îmi pare rău că eu eram la Elias, poate dacă eram acolo nu se întâmpla asta. Se știe că soțul meu a fost medic la Craiova, dădeam telefoane pe unde trebuie. Este păcat de Dumnezeu. Este un om care pune suflet în tot ce face.", a spus Natașa Raab, la Răi Da Buni. 

Actrița a spus că se află internată la Spitalul Elias din Capitală din cauza faptului că în ultima vreme a avut mai multe episoade de amețeală. 

"E o amețeală, nu știu. La noi în teatru s-au întâmplat niște chestii. Actorii în vârstă nu mai există, probabil că și ăsta a fost un motiv. Aceste amețeli sper să dispară.", a mai spus Natașa Raab, la Răi Da Buni.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro