Neaşteptat! Care este motivul real pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-a mutat în Spania?

+4 click pentru
galerie

Neaşteptat! Care este motivul real pentru care Tataee de la B.U.G Mafia s-a mutat în Spania? © Instagram

Tataee de la B.U.G Mafia a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a ales să părăsească ţara împreună cu întreaga familie.

Vlad Irimia, pe numele real, este unul dintre cei trei membrii ai trupei fenomen B.U.G Mafia. Puţini sunt cei care ştiu faptul că artistul şi-a luat familia şi s-a mutat în Barcelona de mai bine de 2 ani. Şi-a îndeplinit visul pe care l-a avut dintotdeauna, cel de a trăi într-o ţară străină.

Tataee este foarte sigur pe el şi întotdeauna a fost sincer şi deschis când a venit vorba despre alegerile lui, fiind o persoană foarte asumată. Recent, într-un interviu, artistul a spus adevăratul motiv pentru care s-a mutat, dar şi cum este viaţa lui acolo, împreună cu soţia şi cei mici.

Vlad este tăticul a trei copii, care îi calcă pe urme, deoarece cei mici îşi doresc o carieră în domeniul muzicii."Lu’ fii-miu ăla mic îi place foarte mult cu muzica. Foarte, foarte mult. Îi plac sculele, îi place să cânte, cântă și cu gura. Se vede clar că e… Ceilalți doi sunt cu jocurile, dar le place și lor muzica, a început să le placă. Erau foarte supărați pe muzică, pentru că era tati ocupat cu muzica și pleca cu muzica… dar, au început să se relaxeze acum", susţine artistul.  

Totodată, o altă latură pe care artistul a susţinut-o mereu a fost cea a independenţei de sine. Tataee a fost întotdeauna genul de persoană mai libertină, dezvăluind că unul dintre motivele pentru care a ales să plece din ţară a fost consumarea de marijuana, deoarece, în Spania, aceasta este legală. "Sunt un consumator legal, acolo, cel puțin. Aici, sunt în continuare ilegal. Dar, sunt relaxați, da, pentru că 80% dintre spaniolii adulți fumează, probabil.", declară membrul B.U.G Mafia. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro