Nelu Ploieșteanu, primele declarații după descinderile din casa lui: "Eu îi iubesc pe mascați"

Noi informații despre Michael Schumacher. Fostul sportiv a fost transportat la un spital din Paris © captura video

Nelu Ploieșteanu a fost prezent în platoul emisiunii Agenția Vip, acolo unde a vorbit despre un incident mai puțin plăcut. Artistul a spus, fără perdea, ce se mai întâmplă în viața lui, dar și cum sunt zilele fără fiul său, Mihăiță.

Nelu Ploieșteanu a trăit clipe de coșmar după ce procurorii au descins cu mascații în casa lui, într-un dosar de șantaj, în urmă cu doi ani. După ce au răscolit peste tot, anchetatorii au găsit ce căutau, bine ascuns între cărțile din biblioteca marelui artist.

Conform surselor noastre, înainte cu aproximativ doi ani ca Nelu Ploieșteanu să își piardă unicul fiu, artistul a trecut printr-o experiență neplăcută. Anchetatorii ilfoveni au descins, din senin, în locuința sa. Celebrul artist ar fi ajuns în această situație după ce ginerele său ar fi șantajat un dezvoltator imobiliar de origine israeliană.

Nelu Ploieșteanu a vorbit și despre pasiunea sa pentru jocurile de noroc 

"Eu nu am bibliotecă. Eu îi iubesc pe mascați, dar nu îi văd la față, până mă voi duce la băiatul meu nu au de ce să mă caute. Dacă am 100 de euro sau 100 de lei mă duc la păcănele sau îmi iau țigări. La mine nu rezistă banii, dar jur că nu joc sume mari, o sută de lei de plictiseală. Ultima oară am câștigat zece milioane, am băgat 500 de lei. Eu sunt după Viorel Lis, îl prind din urmă. Nu merg în fiecare zi, n-am timp. ", a declarat Nelu Ploieșteanu, la Agenția Vip.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro