Nepoatele, singurele care îi alină durerea Mariei Cârneci! Pieredea soţului a distrus-o

Nepoatele, singurele care îi alină durerea Mariei Cârneci! Pieredea soţului a distrus-o © arhivă

La mai bine de o săptămână de la moartea soţului, Maria Cârneci trece prin momente cumplite. Artista nu poate trece peste pierderea soţului, baza cea mai mare având-o în prezenz în nepoatele sale.

După 40 de ani de iubire, după o luptă crâncenă cu boala, soţul Mariei Cârneci a încetat din viaţa. Din acel moment, artista de muzică populară îşi găseşte din ce în ce mai greu liniştea, pierderea soţului fiind una incomensurabilă. 

Cu toate că viaţa este grea şi nu totul este aşa cum ne dorim, Maria trebuie să se ridice şi să meargă mai departe atât pentru fiul său, cât şi pentru nepoate. Fetele sunt lângă ea în fiecare clipă, susţinând-o şi încurajând-o în momentele de singurătate prin care aceasta trece. 

"Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese"

Nepoatele, în vârstă de 2, respectiv 5 ani, sunt febleţea cântăreţei, aceasta emoţionându-se de fiecare dată când vorbeşte despre ele. "E fericire maximă, nu vă pot descrie în cuvinte cum este să fii bunică. Am un singur băiat care mi-a dăruit două prinţese şi nu mai pot de dragul lor. Sunt cea mai fericită bunică. Când aud de nepoţele, îmi termină sufletul, e o dragoste de ne împrăştiem.", povestea Maria Cârneci la o emisiune de la Antena 1. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro