Nepotul lui Florin Salam şi-a îndeplinit visul şi a intrat la Drept. Acum, are nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat cu Adrian

+3 click pentru
galerie

Nepotul lui Florin Salam şi-a îndeplinit visul şi a intrat la Drept. Acum, are nevoie de ajutor. Ce s-a întâmplat cu Adrian © Facebook

Florin Salam are o familie mare şi frumoasă şi de fiecare dată când cineva reuşeşte să se remarce într-un anumit domeniu manelistul se bucură pentru că numele familiei este dus mai departe. Aşa s-a întâmplat şi în această vară, când nepotul lui Florin Salam a devenit cunoscut de o ţară întreagă după ce s-a aflat nota pe care a luat-o la Bacalaureat.

Adrian Petrache şi-a îndeplinti visul

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, spunea în această vară, imediat după ce s-au afişat notele la Bacalaureat, că este singrul din familia sa care a trecut examenul maturităţii şi că îşi doreşte foarte mult să intre la Drept. Ei bine, visul i s-a îndeplinit, iar Adrian este student la Universitatea din Bucureşti. Acum, el a avut o rugăminte mare la adresa prietenilor săi.

Fiind un tânăr foarte chipeş, Adrian s-a înscris la Balul Bobocilor, acolo unde se luptă pentru titlul de Mister Boboc, astfel că are nevoie de sprijinul pretenilor. Adrian a postat o fotografie pe Facebook şi îi roagă pe toţi care pot să-i dea un like, pentru că numărul de aprecieri de pe reţelele sociale contează într-o anumită măsură la finalul probelor de la Balul Bobocilor.

"Click pe poză și like la postarea inițială!!! Și un share că n-o fi foc.. #școlar", a scris nepotul lui Florin Salam pe Facebook.

Adrian Petrache a uimit pe toată lumea cu declaraţia pe care a făcut-o după ce a văzut nota pe care a luat-o la Bacalaureat. Adrian este un tânăr isteţ, muncitor, care luptă pentru visurile sale şi nu se lasă oricând de greu ar fi. Adrian Mihai Petrache a obţinut media 9,13 la Bacalaureat, având nota 10 la Economie. "Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9.13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la Drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu", a spus Adrian Petrache după Bacalaureat. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest