Nici bine nu i-a spus adio Biancăi Drăgușanu, că Bodi s-a și întors în brațele Dariei. Gestul de iubire făcut de rusoaică pe rețelele de socializare

+2 click pentru
galerie

Nici bine nu i-a spus adio Biancăi Drăgușanu, că Bodi s-a și întors în brațele Dariei © Instagram

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus din nou adio, însă afaceristul nu duce lipsă de iubire și atenție. Focoasa rusoaică, Daria, în compania căruia a mai fost surprins, i-a făcut lui Bodi o declarație de dragoste publică, pe internet. 

Alex Bodi a trecut rapid peste despărțirea de Binaca Drăgușanu și nu a pierdut deloc timpul. Afaceristul și-a îndreptat atenția repejor către o altă femeie. Însă, acum intervine curiozitatea tuturor. 

Cea care pare că i-a luat sau îi va lua locul Biancăi nu este o nouă cucerire, ci vorbim despre celebra rusoaică, Daria. Blonda, despre care s-a zvonit că a format o relație scurtă cu Bodi, atunci când a mai fost separat de Bianca Drăgușanu, a revenit în peisaj și pare mai hotărâtă ca niciodată să îl cucerească pe musculosul afacerist. 

Spunem acest lucru pentru că avem și dovezi. În urmă cu câteva ore, Bodi a postat pe pagina sa de Instagram o nouă fotografie. 

Însă, drintre miile de like-uri și zecile de comentarii, cea care a ieșit în evidență a fost chiar Daria. Rusoaica a apreciat atât de mult fotografia, încât nu s-a putut abține și i-a declarat iubire lui Alex Bodi. Fără prea multe cuvinte, Daria a pus din nou lumea pe jar. 

”LoveA ❤️ (Te iubesc, Alex)”, a fost comentariul lăsat de Daria în dreptul fotografiei lui Alex Bodi. 

Fanii au fost pe fază, căci în scurt timp reacția rusoaicei a adunat zeci de like-uri, iar mulți s-au declarat încântați de legătura dintre cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro