Nici ea nu le știe pe toate. Andreea Marin primește lecție, după lecție: ”Nu a fost o treabă înțeleaptă”

Andreea Marin primește lecție, după lecție © Arhiva

Andreea Marin este una dintre vedetele raționale, care preferă adevărul și dreptate oricât de dureroase ar fi.

Chiar dacă acum ajută pe oricine îi cere ajutorul și oferă sfaturi de orice fel, Andreea Marin a avut și ea perioade în viață când a învățat din greșelile făcute în trecut.

După lecțiile primite de la viață, Andreea Marin a învățat să se pună pe primul loc, indiferent de circumstanțe, iar acum le îndeamnă pe toate doamnele și domnișoarele să facă același lucru. 

”Zâna Surprizelor” a recunoscut că nu a făcut deloc bine atunci când a renunțat la a mai avea grijă de ea, iar pentru că o greșeală din trecut i-a devenit acum lecție, vedeta a împărtășit totul și cu cele care o urmăresc și o apreciază.

„M-am neglijat în perioadele în care nu am fost bine cu sufletul și asta nu a fost o treabă înțeleaptă. Mi-am revenit în momentul în care am înțeles că primul om de care trebuie să am grijă sunt eu”, a mărturisit zâna.

Fosta prezentatoare TV a recunoscut că timpul este o problemă pentru ea. Și pentru că are multe activități de desfășurat într-o singură zi, Andreea Marin nu reușește să petreacă foarte mult timp în oglindă.

”Nu sunt genul de femeie care să stea toată ziua în oglindă, am prea multe pe cap ca să am atâta timp la dispoziție”, a spus Andreea Marin, conform Libertatea.

Chiar și așa, diva este extrem de atentă atât la comportamentul pe care îl afișează, cât și la modul în care arată.

”Sunt atentă să nu îmi agresez tenul folosind mult prea multe produse, în loc să aleg ceea ce mi se potrivește.  Sunt atentă pentru că pun întrebări, pentru că îmi pasă, nu mă las păcălită de ambalaje”, a mai povestit Andreea Marin.

Vedeta este conștientă că a devenit un model pentru multe femei, dar mai ales pentru fiica ei, Violeta și încearcă să fie mereu cea mai bună variantă a sa. 

”Dacă eu nu sunt bine, nici copilului meu nu îi este bine, dacă eu nu sunt echilibrată, dacă eu nu sunt un om care se respectă, ce va învăța copilul meu de la mine? Deci cumva, deși copiii noștri sunt sufletul și prioritatea noastră, totuși noi suntem primul model pentru ei. Deci trebuie să avem grijă de noi, să ne iubim și pe noi”‘, a mai declarant Andreea Marin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro