Niciodată nu-i prea multă artă, fă! Aşa şi-a petrecut Ana Morodan Crăciunul. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Niciodată nu-i prea multă artă, fă! Aşa şi-a petrecut Ana Morodan Crăciunul. VIDEO © Instagram

Dacă unii aleg să petreacă sărbătorile de iarnă la munte, la ski, sau dimpotrivă, la mare, Ana Morodan face excepţie de la regulă. Contesa Digitală a ales să îşi petreacă vacanţa acolo unde doar contesele veritabile o fac. La cele mai cunoscute palate ale Portugaliei.

Ce faci de Crăciun dacă eşti Contesa Digitală? Ei bine, profiţi la maximum de tot ce ai în jur. Desigur, vorbim de artă. Ana Morodan şi-a petrecut Crăciunul într-un mod inedit, aşa cum doar ea putea!

Ana Morodan a ales să profite la maximum de vacanţa de sărbători. Astfel, şi-a făcut bagajul şi a ajuns tocmai în Portugalia, Lisabona! ŞI, pentru că este o adevărată Contesă, Ana Morodan a vizitat cele mai cunoscute palate din Portugalia.

Prima oprire a fost la Palatul Penna, unul dintre cele mai de preţ edificii din ţară şi, de altfel, cel mai cunoscut palat al Portugaliei. Castelul se află pe vârful unui deal din Munții Sintra deasupra orașului cu acelaşi nume. 

Terasele situate deasupra castelului îţi oferă o privelişte de vis, de unde poţi admira zona metropolitană a Lisabonei. Iar Ana Morodan ştie bine-bine asta!

Ana Morodan nu s-a oprit la a vizita doar un singur astfel de edificiu. Împătimită a artei şI culturii metropolitane, vedeta nu a putut să nu viziteze un alt edificiu important al Lisabonei, Palatul Monseratti. 

Palatul este absolut uluitor.... O îmbinare de gotic cu influențe indiene care alcătuiesc un edificiu original, dar fără acea urmă de kitsch pe care am văzut-o la Palatul de Peña. Ana Morodan a fost uimită de arhitectura Palatului Monseratti, potrivit Antena Stars.

Şi, după atâta cultură şi artă, Ana Morodan a ales să admire şi străduţele întortocheate din Alfama, una dintre cele mai vechi zone din Lisabona. Şi bine a făcut, căci aici întâlneşti cafenele și  magazine care vând obiecte artizanale tradiționale la tot pasul. 

Contesa Digitală a luat câteva obiecte pentru cei dragi, "scăpând" astfel de cadouri,  iar apoi s-a oprit la o cafea pentru a admira în continuare peisajele uimitoare ale Lisabonei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro