Nick Rădoi: „Mă felicit că am plecat din România”. Ce l-a revoltat pe omul de afaceri

Nick Rădoi: „Mă felicit că am plecat din România”. Ce l-a revoltat pe omul de afaceri © Arhivă

Este o perioadă dificilă pentru patriotism, mulți oameni fiind revoltați sau întristați de diversele cazuri șocante care ies la suprafață. Fără dar și poate, cel mai mediatizat subiect al ultimilor ani este cel al crimelor de la Caracal, care nu a lăsat pe nimeni indiferent, inclusiv pe vedete.

Nick Rădoi a mai vorbit despre acest subiect, atunci când a apărut pentru prima oară în presă. Afaceristul este frapat de felul în care autoritățile s-au implicat și nu a putut să nu-și exprime bucuria că a luat drumul Americii.

A făcut o comparație cu SUA

Nick Rădoi a fost foarte atent la tot ce se întâmplă în cazul de la Caracal. Afaceristul a plecat din România și se pare că este o alegere cu care se mândrește. Omul de afaceri nu înțelege de ce autoritățile preferă să protejeze mai mult criminali, hoți și alți oameni care încalcă legea. Mai mult, rămâne sceptic și nu crede că lucrurile se vor schimba prea curând.

„Din păcate, în țara în care m-am născut nu cred că se vor schimba vreodată lucrurile. Omenii nu se mai simt în siguranță și cred că vor ajunge să își facă singuri dreptate. Cazul acestor fete m-a ”lovit” ca un pumnal. Mă felicit încă o dată pentru că am plecat în America”, a fost o parte din mesajul lui Rick Rădoi.

Nick Rădoi a dat-o deja uitării pe Mădălina Apostol

Se pare că Nick Rădoi a dat-o deja uitării pe Mădălina Apostol, afaceristul aflându-se în urmă cu ceva luni într-o minunată vacanță, tocmai pe tărâmul distant numit... Hawaii!

Dar, hopa! Nick Rădoi nu a fost singur! Alături de el era o tânără, cu care s-a pozat extrem de zâmbăreț. Se pare că numele ei este Mara Alina Schwartzman, iar, dintr-un motiv sau altul, prietenii virtuali ai lui Nick Rădoi s-au grăbit să transmită felicitări și să le ureze celor doi toate cele bune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro