Nick Rădoi s-a mutat în Mexic şi îşi petrece timpul cu Daiana, fosta iubită: "Încă suntem prieteni"

+3 click pentru
galerie

Nick Rădoi şi Daiana, surprinşi împreună în Mexic © captură video

Nick Rădoi a îngropat securea cu toate fostele şi s-a hotărât să-şi petreacă următoarele trei luni în Mexic! Milionarul a intrat în direct prin Skype cu Mihai Morar, în timpul emisiunii "Răi Da Buni" şi a fost surprins cu o fostă iubită. Nu, nu este vorba de Mădălina Apostol, ci de Daiana, o frumoasă femeie dintre trecutul lui tumultos. 

Nick Rădoi îşi va petrece sărbătorile de iarnă în Mexic, unde are două apartamente de lux în spaţii rezidenţiale. Se pare că este tot ce şi-a dorit. Să fie acolo pentru următoarele trei luni. "Am ajuns acum câteva zile unde mi-am dorit să fiu eu de sărbători, anul acesta. Mă bucur să fiu aici, în Mexico, deoarece clima de aici este extraordinară. Uiţi de toate. Chiar dacă vrei linişte, eu mă simt extraordinar de bine. E un loc binecuvântat aici", a spus Nick Rădoi pentru "Răi Da Buni"

Lucrurile au luat-o razna când în cadru a apărut Daiana, o frumoasă brunetă cu care Nick Rădoi are un trecut comun. Totuşi, cei doi sunt doar prieteni, în acest moment. "Pe Daiana o cunoşti. Ai mai luat interviuri cu noi. Ea locuieşte aici. Am fost împreună cu ani în urmă şi încă suntem prieteni (...) Daiana vine dimineaţa să-mi facă şi cafeaua", a continuat milionarul, dorind să nu lase loc de interpretări. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro