VIDEO / Nick Rădoi și-a răsfățat familia în cele mai luxoase destinații. S-a logodit afaceristul? 

+3 click pentru
galerie

Nick Rădoi si noua iubita © Facebook

Nick Rădoi a mai bifat o vacanță de vis, alături de mai mulți membri ai familiei sale, într-o croazieră luxoasă, în Insulele Caraibe. Omul de afaceri s-a pozat alături de o femeie misterioasă și au existat zvonuri despre o posibilă logodnă între cei doi. 

"Nu m-am logodit, dar există o femeie, o prietenă, o fată care m-a iubit toată viața ei, nu permite la nimeni să vorbească urât de mine. Ea merită orice, un inel pe fiecare deget, este o fată care mă iubește și mă respectă. E româncă. Ea vizitează America de multe ori, e femeie de afaceri. Nu e măritată, e prietena mea cea mai bună. E o femeie serioasă, a lucrat și în Parlament are și ziarul ei, a lucrat și în presă, a scris și multe cărți.", a povestit Nick Rădoi, la Răi Da Buni.

Cât despre vacanța de lux, Nick Rădoi spune că acesta este succesul unei familii fericite și mărturisește că s-a încărcat cu foarte multă energie. Afaceristul a plătit toată distracția și a scos din buzunar o sumă frumușică.  

"Că este iubită, că este soție, că este familie, te încarci foarte mult. Când mergi în vacanță, dimineața mănâncoi, te plimbi, încontinuu te încarci. Am observat și la nepoțeii mei, mă caută acum pe video, pe orice în ajută o vacanță împreună atunci când au probleme. O croazieră este minunată, ziua ieși pe insule vizitezi, noaptea mergi pe ocean. Au fost vreo 7, 8 000 de oameni pe croazieră, avea 12 etaje vaporul, balcon, tot ce vrei, ai toate condițiile. Am dat cam 2 000 de dolari de persoană, am fost șase oameni din familie. Am vizitat șapte insule din Insula Caraibilor. Eu am plătit toată distracția, toată lumea aștepta lucrul acesta, nu era nici o problemă.", a mai spus Nick Rădoi, la Răi Da Buni.  

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro