Pentru prima dată în istoria Insula Iubirii! O fostă concurentă s-a logodit cu cel care i-a fost ispită

+7 click pentru
galerie

Pentru prima dată în istoria Insula Iubirii! O fostă concurentă s-a logodit cu cel care i-a fost ispită © Instagram

Se întâmplă pentru prima dată în istoria emisiunii "Insula Iubirii"! O fostă concurentă, în cadrul sezonului trei, s-a cuplat cu o ispită din acelaşi sezon, iar recent s-au şi logodit.

Este vorba despre Nico, cea care a mers în Thailanda cu Cătălin, şi ispita Marco. Cei doi nu îşi mai ţin relaţia ascunsă. În urmă cu câteva ore Nico a făcut publică prima fotografie cu el, radiind de fericire împreună. Cei doi petrec timpul în Cluj, acolo unde bruneta locuieşte. 

Imediat cum imaginea a apărut pe reţelele de socializare au curs comentarii cu felicitări pentru cei doi. Nico şi Marco formează un cuplu, şi, potrivit zvonurilor apărute pe reţelele de socializare, cei doi s-au şi logodit. 

Nico a mers pe "Insula Iubirii" alături de Cătălin. Acesta s-a îndrăgostit acolo de ispita Nicoleta, cu care a avut o relaţie şi după participarea la show-ul din Thailanda. După câteva luni s-a împăcat cu Nico, dar lucrurile nu au ai mers aşa bine, aşa cum au pus punct. Şi ea şi-a refăcut viaţa, dar relaţia nu a durat prea mult. Acum, Nico pare extrem de fericită alături de Marco. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro