Pentru prima dată în istoria Insula Iubirii! O fostă concurentă s-a logodit cu cel care i-a fost ispită

+7 click pentru
galerie

Pentru prima dată în istoria Insula Iubirii! O fostă concurentă s-a logodit cu cel care i-a fost ispită © Instagram

Se întâmplă pentru prima dată în istoria emisiunii "Insula Iubirii"! O fostă concurentă, în cadrul sezonului trei, s-a cuplat cu o ispită din acelaşi sezon, iar recent s-au şi logodit.

Este vorba despre Nico, cea care a mers în Thailanda cu Cătălin, şi ispita Marco. Cei doi nu îşi mai ţin relaţia ascunsă. În urmă cu câteva ore Nico a făcut publică prima fotografie cu el, radiind de fericire împreună. Cei doi petrec timpul în Cluj, acolo unde bruneta locuieşte. 

Imediat cum imaginea a apărut pe reţelele de socializare au curs comentarii cu felicitări pentru cei doi. Nico şi Marco formează un cuplu, şi, potrivit zvonurilor apărute pe reţelele de socializare, cei doi s-au şi logodit. 

Nico a mers pe "Insula Iubirii" alături de Cătălin. Acesta s-a îndrăgostit acolo de ispita Nicoleta, cu care a avut o relaţie şi după participarea la show-ul din Thailanda. După câteva luni s-a împăcat cu Nico, dar lucrurile nu au ai mers aşa bine, aşa cum au pus punct. Şi ea şi-a refăcut viaţa, dar relaţia nu a durat prea mult. Acum, Nico pare extrem de fericită alături de Marco. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest