EXCLUSIV / Nicola a devenit bunică! Primele imagini cu Rhea Maria. Micuţa este o superbitate de copil

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / Nicola a devenit bunică! Primele imagini cu Rhea Maria. Micuţa este o superbitate de copil © Foto: Facebook

Bucurie fără margini pentru Nicola. Îndrăgita artistă a devenit pentru prima dată bunică, iar noi vă oferim informaţii, în exclusivitate, despre momentul magic din viaţa sa.

Nicola se declară o femeie împlinită şi fericită şi are toate motivele. Artista este bucuroasă pentru că toată atenţia şi iubirea le-o oferă copiilor ei şi, mai nou, nepoatei sale. Frumoasa artistă a devenit bunică în urmă cu şase luni, atunci când în viaţa familiei sale a venit Rhea Maria.

Micuţa este fiica lui Andrei, fiului cel mare al artistei, şi este de o drăgălăşenie fără egal. Micuţa s-a născut în Anglia, acolo unde locuiesc părinţii ei. Rhea Maria a fost botezată în Regat şi este tratată ca o adevărată prinţesă de către toată familia, dar, mai ales, de către celebra ei bunică.

Nicola este în culmea fericirii, iar noi am vrut să ştim exact de la artistă cum stau lucrurile în viaţa ei de când familia s-a mărit. "Nu m-am schimbat, sunt la fel de când am devenit bunică. Fetiţa este minunată, s-a născut în Anglia şi locuieşte acolo", a spus Nicola, în exclusivitate, pentru Spynews.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest