Nicola este în doliu. A murit fostul ei iubit

+3 click pentru
galerie

Nicola este în doliu. A murit fostul ei iubit © Facebook

Nicola este în doliu. Dan Atănăsoaia, fostul iubit al artistei, a încetat din viaţă. Pe data de 4 martie, Dan Atănăsoaia ar fi împlinit 60 de ani.

Dan Atănăsoaia a fost primul bărbat important din viaţa Nicolei, cei doi având împreună un băiat. Nicola şi Dan Atănăsoaia s-au cunoscut în urmă cu 40 de ani. Artista se afla în turneu, iar Dan Atănăsoaia era cameraman. Între ei a fost dragoste la prima vedere. Nu la mult timp distanţă au decis să-şi dea o şansă, iar din relaţia lor a rezultat Andrei.

S-au despărţit în cele din urmă şi astfel s-a decis ca Andrei să fie lăsat în grija tatălui. Ulterior, Nicola s-a căsătorit cu Matei Alexandru, compozitor. Cei doi au devenit părinţii unui băiat şi ai unei fete. Nici relaţia cu Matei Alexandru nu a durat prea mult, pentru că Nicola a început o altă poveste de dragoste cu Andrei Stanoevici. Nici cu acesta nu a durat relaţia, pentru că în cele din urmă s-au despărţit.

Vestea tristă a morţii lui Dan Atănăsoaia a fost dată pe reţelele sociale de către Andrei Partoş, bun prieten cu Dan Atănăsoaia.

''Am primit un SMS trist. Dan Atanasoaia a decedat pe 16.02. Pentru detalii sunaţi la Mănăstirea Sfântul Pantelimon din Siliștea Gumești. Dumnezeu să-l odihnească'', a scris Andrei Partoş pe Facebook.

Prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut s-au arătat devastaţi de vestea morţii lui Dan Atănăsoaia, oamenii transmiţând imediat mesaje de condoleanţe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro