Nicolae Guță a povestit cea mai mare suferință a lui. Manelistul a trăit o adevărată traumă

Nicolae Guță a povestit cea mai mare suferință a lui. Manelistul a trăit o adevărată traumă © captura video

Nicolae Guță are acum o familie frumoasă, mulți euro în cont și se poate considera un bărbat împlinit. Manelistul a trecut prin multe pentru a cariera lui fructuoasă, iar sacrificiile au început încă din copilărie. 

Mulți maneliști au fost copii săraci care au muncit de mici pentru a-și câștiga traiul. Fiecare şi-a pus un strop din adevărul trist al vieții în melodiile compuse. Nicolae Guţă nu face nici el excepţie. Născut în judeţul Hunedoara, într-o familie cu posibilități limitate, a dat piept cu greutăţiile încă de pe vremea când era doar un copil. 

Nicolae Guță a povestit despre cele mai grele momente cu ochii în lacrimi, în urmă cu ceva timp. Nicolae Guţă a trecut prin momente grele, care l-au traumatizat și pe care nu le-a uitat nici acum. Și-a luat viața în propriile mâini începând cu vârsta de 14 ani și a trecut prin multe cumpene. 

"Vitregiile vieţii m-au lovit, am trecut prin nişte etape în care nu am crezut că voi mai exista sau că nu voi mai avea puterea să merg mai depart  sau pur şi simplu am zis aici este sfârşitul meu de la nişte ani foarte fragezi", a spus Nicolae Guţă la Antena Stars.

A rămas fără tată la 14 ani

Nicolae Guță s-a însurat la vârsta de 14 ani și de atunci a trebuit să își asume rolul de soț resposabil. "Eu la 14 ani am rămas fără tată. La 15 eu munceam cu târnăcopu şi lopata. M-am căsătorit la 14 ani jumate şi a trebuit să-mi asum rolul de soţ. Eu asa am fost educat de tatăl meu. Atunci când te numeşti ce te numeşti în casă bărbat şi porţi curea la pantaloni îţi revin şi nişte responsabilităţi", a mai spus manelistul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro