Nicolae Guță și Beyonce de România, cuvinte de amor unul pentru celălalt! Cum arăta primul videoclip făcut împreună

Nicolae Guță și Beyonce de România, cuvinte de amor unul pentru celălalt! Cum arăta primul videoclip făcut împreună © Arhivă

Chiar dacă acum sunt la cuțite, iar relația dintre ei este una cu adevărat tensionată, a fost o perioadă când Nicolae Guță și Beyonce de România erau îndrăgostiți până peste cap. Acest lucru se vede cu ochiul liber în primul videoclip pe care aceștia l-au filmat în calitate de cuplu. Zâmbăreți și ușor amețiți de aburii amorului, și-au făcut declarații în versuri și i-au topit pe fani.

În 2013, Guță și Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Georgiana Dumitriu, au lansat primul lor videoclip împreună. Formau atunci un cuplu, iar titlul piesei definește perfect relația pe care o aveau: „Iubire deosebită”.

În videoclip, amândoi stau la masă, o vază cu un buchet de flori între ei. Își fac declarații de iubire siropoase, mai ceva ca în filme, iar cine își amintește de această perioadă a vieții lor sigur își amintește de faptul că peste tot unde mergeau, nu își puteau dezlipi ochii unul de pe celălalt.

Lanțul de iubire s-a rupt rapid

Povestea lor de dragoste nu a ținut foarte mult, chiar dacă din relația lor a rezultat și un copil. Micuța Anais este mândria și bucuria lui Beyonce de România, care acuză, însă, că manelistul nu prea simte același lucru.

Acum ceva vreme, Spynews.ro dezvăluia faptul că Nicolae Guță nu și-a mai văzut fetița de mai bine de un an și câteva luni. Mai mult, pentru pensia alimentară scotea din buzunar numai 270 de lei, refuzând că „pluseze” cu vreun leu în plus.

Ce-i drept, asta era atunci. Dacă s-a mai schimbat ceva între timp, asta rămâne de văzut!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro